reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Trzech synów i córeczkę
Ostatni syn był planowany celowalam na dwa dni przed owulacja celowanie się udało i mam wspaniałego syna ale tak pragnęłam córki że próbowałam dalej potem były dwa poronienia i jak już się poddałam okazalo się że jestem w ciąży i od początku zagrożona jak w 8 tygodniu zaczęłam krwawić to już myślałam że jest po ale udało się połowę ciąży przelezalam w domu najpierw jajo plodowe zaczęło się odklejac potem centralnie przodujace łożysko a w końcu się udało

Ja wierzę że to że zmieniłam dietę na długo przed pozwoliło mi cieszyć się córka ale może to tylko przypadek i tak miało być nie wiem ale tak jak ty zrobiłam wszystko co mogłam żeby nie było

anga ja myślę, że będzie z tego dziewczynka - w końcu to udowodnione :)

elena - ale pięknę zdjęcia i pamiątka, gratuluję

aneta - gratulacje ja widzę 2 kreski

airfix no pewnie rozumiem, dbaj o siebie i trzymam kciuki za poród " w terminie"

dziewczyny a co jeśli ja czuję ból owulacujny przez kilkanaście godzin?jak odliczyć te 12 h? w tym cyklu ból zaczął się o 17, o godzinie 19 bolało najbardziej i poszłam spać a jak wstałam o 8 rano to czułam jeszcze lekkie ćmienie. To liczyć od tego najmocniejszego?

Ja mam plan strzelić 3 dni przed i w te 8-12 h po ovu. Tak chyba robiło kilka dziewczyn którym się udała córa.

reklama
Dziewczyny co do bolu owulacyjnego ja tez go czuje ale nigdzie nie jest powiedziane ,ze on wystepuje w momencie owu moze on byc rownie dobrze kilkanascie h przed owu badz kilkanascie po owu.Jedynie co to minitoring cyklu..

Micurka 38tc Szok!! Ja tez mysle ze mogliscie zle widziec nie raz lekarz sie myli a co dopiero my.A czuje sie w miare ok.Jedynie bole glowy mnie dobijaja ale to chyba smog...

Aaaaa i dziewczyny czuje juz moja mala kropeczke!! I tez bede ja kochac nawet jak bedzie miec 4 jajka:D

A dzis mi sie snilo.ze to blizniaczki!! Haha.

Co do.pomylek lekarzy to na igender ostatnio byla akcja babka wlasnie miala 3 synkow i bardzo pragnela corki, wg nuba i wszystkiego laska poszla na usg technik mowi ze chlopak miala zdjecie , filmik wrzucila na ig i wszystkie mowia jej ze to nie chlopak a laska.Zapisala sie od razu gdzie indziej na usg no i faktycznie laska:D takze te pomylki wcale nie takie rzadkie.

010igov35ye70zfx.png

Do góry