reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gratulacje Aneta spokojnych 9 miesięcy i tej wymarzonej zdrowej dzidzi

Airfix ja skurcze miałam z miesiąc przed porodem najpierw te przepowiadajace potem były silne szyjkę rozpulchniona naszczescie zamknięta a na półtorej palca rozwarcie na 2 tygodnie przed porodem a urodziłam w okolicach terminu w 39 tygodniu a też mnie straszyli że nie zdążę nawet dojechać do szpitala Masz rację że się oszczedzasz do tego ,37 tygodnia a pisze bo z tymi skurczami to różnie bywa

Ciepła wodą bliżej terminu może przyspieszyć poród mnie lekarz zabranial kąpieli tylko szybkie prysznice i zadnego masowania brzucha trzymam kciuki za poród w terminie

reklama
Airfix - no tak ty musisz się jeszcze przebujac w dwu paku tydzień, ja to wyobraź sobie ze juz mam 38 tydzień wiec mogę już iść , dziś nawet mi się śniło ze rodze i się obudzilam z bólami

Wczoraj W. Mi zaczął wkrecac ze może zle widzimy i to stopa a nie sprzęcik chłopca [emoji23], a ja na to ze teraz to musi być chłopiec hahahha, bo ja już nastawiona i wszystko na chlopca kupuje, staram się w miarę neutralnie ale też chłopięcych trochę dokupiłam, zwłaszcza wczoraj :D hehe,

Elena - ale slicznotka jeju [emoji7], uwielbiam takie zdjęcia :)

Katja- warto wspomnieć lekarzowi o twoich dolegliwościach i się sprawdzić

Anga- w takim układzie jak trafiłaś w 0+12 to ja czekam na określenie płci :) hihi

Aneta - super , widać widać jeszcze raz gratki!

Maziajka- jak sie czujesz :) ?

Moje dziecko chce przez brzuch wyskoczyć naprawdę tak się rzuca

Co do tego postu ze ten kto chce bardzo dziecko kobieta czy mężczyzna i to wyswiadczy o płci to jakieś mega zabobony sprzed x lat :D, u mnie jeśli to chłopak to naprawdę mega fighter jest bo ja tak się zakwaszałam ze jestem w ogóle zaskoczona ze jestem w tej ciąży :) hehe,

Majorcia- super ze marzenie się spełniło ! a kiedy u Ciebie byly starania z których macie Maja :) przed owu? Oby moje się spełniło za 3 razem ;), chociaż ja juz W. Powiedziałam jak wczoraj oglądaliśmy film usg z łezka w oku ze nie ważne co między nogami i tak jest nasze co wyjdzie to wyjdzie :) hihi, tak samo kocham

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Majorcia mam bardzo charakterystyczny bol owulacyjny wywołany podrażnienie otrzewnej przez plyn przy uwalnianiu jajeczka. Boli tak ze nie mogę usiąść i od max policzylam10 godzin. Plus testy owulacyjne i badanie szyjki. Nie wiem co będzie ale to moje trzecie i ostatnie dziecko a mam chlopcow i chciałam zrobić co w mojej mocy żeby nie było. Jak będzie chlopiec to bede miała trzech muszkieterow i juz.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka prawdopodobnie z owulacji ale myślę że odległość nie ma chyba żadnego znaczenia ważne jest według mnie zakwaszenie całego organizmu jak się spełni inne czynniki to jest większa szansa Miciur-ka ja mam trzech synów i teraz corcie ale kocha się tak samo mocno no jasne że my kobiety marzymy o tych kokardach żeby je mieć komu zakładać i o tych sukieneczkach ale jak się ma już i corcie i tego synka to zaczynamy na to wszystko inaczej patrzeć mali mężczyźni mamusi mają taki sam urok jak małe kobietki i tak samo kochani Cieszmy się zdrowymi dziećmi

Anga79 wiem co czujesz ale życie z facetami jest super pamiętaj nikt Ci nie skubnie kredki do oczu ani nowej bluzki I masz rację zrobiłaś co mogłaś jak się nie udało tzn że pisane Ci jest mieć samych krolewiczow

U mnie było i zakwaszenie i minerały po suplementach tak na 80% i hormony sprawdzałam ale myślę że jednak predyspozycje męża i moje dadzą chłopczyka ale zawsze warto próbować.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry