reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

to był nasz 4 cykl. mam już 4,5 letniego synka. chcielibyśmy córeczke ,ale wiem ,że nie to najważniejsze tym bardziej ,że synek ma wade serca, o której kiedyś wspominałam . więc byle ZDROWE:) z synkiem od początku miałam przeczucie ,że będzie syn . no i w 16 tyg się potwierdziło .teraz w tych cyklach starań nie robiłam testów owu, nie mierzyłam temp . obserwowałam śluz i szyjke. tak więc owu w 13 lub 14 dzien cyklu starania 13 i 15 dnia . w sobote mam w planach powtórzyć test jak będzie mężuś w domu . i wtedy w poniedziałek beta . ciesze się ale nie mogę jeszcze uwierzyć ... uwierze jak zobacze tlustą kreche . w każdym cyklu doszukiwałam się objawów ciążowych a w tym miesiącu przytulanka tak na luzie . . a od paru dni teraz to straciłam apetyt . ciągnięcie w podbrzuszu i z prawej strony. piersi bolą ale nawet jakby mniej niż zwykle przed @ . wypryszczyło mnie . no i nerwowa też jak przed @ albo i wiecej . no i migreny. straszne bóle głowy...

reklama
to był nasz 4 cykl. mam już 4,5 letniego synka. chcielibyśmy córeczke ,ale wiem ,że nie to najważniejsze tym bardziej ,że synek ma wade serca, o której kiedyś wspominałam . więc byle ZDROWE:) z synkiem od początku miałam przeczucie ,że będzie syn . no i w 16 tyg się potwierdziło .teraz w tych cyklach starań nie robiłam testów owu, nie mierzyłam temp . obserwowałam śluz i szyjke. tak więc owu w 13 lub 14 dzien cyklu starania 13 i 15 dnia . w sobote mam w planach powtórzyć test jak będzie mężuś w domu . i wtedy w poniedziałek beta . ciesze się ale nie mogę jeszcze uwierzyć ... uwierze jak zobacze tlustą kreche . w każdym cyklu doszukiwałam się objawów ciążowych a w tym miesiącu przytulanka tak na luzie . . a od paru dni teraz to straciłam apetyt . ciągnięcie w podbrzuszu i z prawej strony. piersi bolą ale nawet jakby mniej niż zwykle przed @ . wypryszczyło mnie . no i nerwowa też jak przed @ albo i wiecej . no i migreny. straszne bóle głowy...
Jednym słowem... CIĄŻA !!!!! ❤️❤️

tak. zależało nam na małym ludziku do kochania :) jejku ! niewierze! a najgorsze ,ze nie moge z nikim o tym pogadac ,bo chcemy dopiero po becie powiedziec,

Airfix u mnie synek ma usta po mnie czyli dość małe, i chyba mała tez będzie miała po mnie :)
a mój mąż znowu ma bardzo duże usta (tym bardziej jak na faceta) i tez nie wiadomo po kim, bo tesciowie takich nie mają :p

Aneta uwierz bo w brzuszku rosnie juz malenstwo.
Gratulacje!
My też tak ostrożnie podchodzimy i dopiero po wizycie u lekarza powiemy.Moj M to chciałby juz całemu światu ogłosić.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta gratulacje! Piekna krecha!!

Airfix lez i pachnij trzymam kciuki za chociaz tydzien jeszcze!

Katja moja siostra tez mdlala w ciazy z dzidziem i nia wszystko ok taka natura.

Majorica,Maran piekne dzieciaczki!!!!

Elena ale cudne zdjecie!! Szok! Jakie wyrazne.

Ja musze zapisac sie na poczatek lutego na polowkowe juz nie moge sie doczekac:p

010igov35ye70zfx.png

reklama
Elena sliczna babeczka. Co do ust to ja mam duże i moj syn też ma po mnie [emoji3]
Aneta tak jak wczoraj pisalam widac kreske. Gratuluje. Razem z Millo zapraszamy na wrześniowki.
Antonina czekamy na ciebie teraz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry