reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anga co racja to racja. Czasem jesteśmy pewni ze owu bedzie w danym dniu a niestety sie przesuwa. Wlasnie czytałam o tym sprawdzaniu szyjki i spróbuje w tym cyklu czy cos tam wyczaje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elena gratuluję córci jest prześliczna super sprawa takie zdjęcia wiem bo jeszcze niedawno też się zastanawiałam jaka będzie moja Majka
Tak oczka ma czarne moje dzieci mają czarne oprócz jednego ma niebieskie a ona ma jeszcze do tego bardzo skośne tu na zdjęciu tak tego nie widać
Elena super że mała zdrowa bo to najwazniejsze

Anga a u Ciebie było równo 0+12 godz. ? Bo tak się zastanawiam czy 12 godz po to nie za późno? Przecież plemniki muszą mieć jeszcze czas żeby dotrzeć do jajka, a ono ma krótką żywotność
Moja koleżanka co celowała w 0+12 i udało jej się, ma córkę, mówiła że jednak było to ok. 6-7 godz. po bólu owulacyjnym
Co o tym sądzicie?

Elenaa gratulacje sliczna córeczka.
Monia0281 podobno metoda 0+12 to 8 do 20 godzin po bólu chociaz te 20 to bardzo pozno.
u mnie było ok 10 godzin po.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Monia0281 z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że 12 godz jak próbowałam nigdy się nie udawało próbowałam tak kilka miesięcy a udało się przez dwa razy ale raz było 3 godz od bólu a raz koło 6 godz od pojawienia się bólu niestety obie te ciąże straciłam i ja przestałam celować w 0+12 według mnie trudno zajść już po takim czasie ale to tylko moja opinia

reklama
No i sam plemnik potrzebuje około 6 godz na proces dojrzewania będąc już w drogach rodnych
Monia ty wcześniej pytałaś co stosowałam przypomniało mi się stosowałam długo inofolic

Ostatnia edycja:
Do góry