reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ajlak Po roczniku twierdzisz ze bogata w wiedze? [emoji6]
Mam dwóch chłopców, pierwszego bez żadnego planowania płci, drugiego przez 5 miesięcy starania 2-3 dni przed owu i nie wychodziło wiec juz z niecierpliwości w 6 cyklu w sama owu i jest syn.
Teraz poczytałam wytyczne Piranhy i suplementy ,ph ,0+12, dieta i jony.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajko wrozysz mi siusiaka?:D :rofl:

Ja Kochane do gina pojde w piatek chyba jak sie dostane bo musze lutke chyba bo ten progesteron niski:( 45 a powinien od 50 chyba byc..:(ale usg nie chce by robila bo to dopiero 4t2d.

Millo ja teraz miałam 132.5% (dokładnie sprawdziłam przed chwilą), także na przyrost bety nie patrz bo ona średnio wrózy płeć :D a z synkiem miałam 172.6%

Ostatnia edycja:
Anga miałam na myśli to, że jesteś na forum od początku :)
a chodzisz na monitoring, czy polegasz na swoich obliczeniach?
ja to się boję tylko jednego podejścia o+12 że się nie uda, a szkoda mi trochę cyklu więc spróbuję jeszcze 3 albo 2 dni przed. Gdyby ktoś mi dał gwarancję, żeby celować 0+12 a się uda na 100% to bym strzelała, ale tego nikt nie da :)

Elena Millo tez bym na to nie patrzyla nie u wszystkich sie sprawdza.

Millo a Tobie wroze zdrowego dzidziisia ktory bedzoe mial najpiekniejsze ciuszki i zabawki robione przez zdolna mamuske:p

Anga w sama owu strzeliliscie a wczesniej nic? My sie staralismy dziennie poki co ma byc corka ale sie okaze:p ( choc wiem ze to corka wewnetnie i od poczatlu wiedzialam ale ja to taka czarownica :D juz podczas ostatnie @ mi sie snila corka:D)

Ajlak gwarancji nic nie daje bo to 50% na 50% wg mnie:p

010igov3fkey3mez.png

maziajka może to i dobrze, każdy ma szansę :)
jeśli czujesz córkę to tak jest, niektóre matki tak mają np. moja mama wiedziała kogo ma w brzuchu a wtedy usg nie robili :) ja też w ciąży miałam bardzo silne przekonanie, że to chłopiec i kropka i tak było.

ajlak wiem ze chodziło o forum a nie o wiek. Forum tylko czytałam, a od dziś jestem.
Co do monitu to mam silny ból owulacyjny i testy jakbym się zdecydowała na 2-3 dni przed owu. Jeszcze nie próbowałam dwóch metod jednocześnie bo przed O+ 12 wskazana jest wstrzemięźliwość conajmniej 7 dni wiec się nie da. Trzy cykle spróbuję tylko 0+12.

Maziajka tak 3 godziny przed bo już byłam zdesperowana ze przez 5 miesięcy w ciążę nie zachodzilam i chciałam drugie dziecko bez względu na plec. Super ze córcia &&&&& żeby się nic nie zmienilo

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry