reklama
Ajlak Kwaśny sluz poniżej ph 5 unieruchamia męskie a żeńskie dają radę. Tak wogóle to 0+12 liczy się od 8 godzin po bo plemniki potrzebują kilka godzin żeby dotrzeć do komorki. Plemniki po 7 dniach wstrzemięźliwości są osłabione i takie są potrzebne przy planowaniu dziewczynki a najsilniejsze po 3-4 dniach dlatego metody się wykluczaja,chociaż dziewczyny stosują dwie bo w 0+12 trudno wcelowac.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Każdy stosunek osłabia, najbardziej codzienne starania ale jednocześnie podnoszą testosteron a on wskazany niższy na dziewuszke. Trudne to wszystko,dałam sobie trzy miesiące na 0+12 ale w tym miesiącu chyba za długo przetrzymalam męża bo nie mogłam się zdecydować czy przed czy po owu działamy i wyszło 13 dni.
Ja.mialam.wlasnie zawsze kwasny sluz bo granica 4-4.5 sperma 7.Po stosunku szybko mi.spadalo ph wiec chyba bylam dosc.kwasna bo przy sylku i lactovaginalu nie potrafilam zajsc.
A milo moim zdaniem progesteron masz ok.Ja mialam 10 dpo 19 pozniej nie badalam .Dupka bralam ale ze wzgledu na biochemiczna i bardziej profilaktycznie.Do teraz biore luteine ale sama zmniejezylam sobie dawke od swiat bo wkurzalo mnie 2 razy dziennie sobie gmerac tym aplikatorem teraz biore 1 wieczorem.Ani razu zadnych plamien i boli nie mialam pepowina i lozysko juz sa od 4.01 juz w ogole nie bede brala.
A milo moim zdaniem progesteron masz ok.Ja mialam 10 dpo 19 pozniej nie badalam .Dupka bralam ale ze wzgledu na biochemiczna i bardziej profilaktycznie.Do teraz biore luteine ale sama zmniejezylam sobie dawke od swiat bo wkurzalo mnie 2 razy dziennie sobie gmerac tym aplikatorem teraz biore 1 wieczorem.Ani razu zadnych plamien i boli nie mialam pepowina i lozysko juz sa od 4.01 juz w ogole nie bede brala.
Maziajka sylk ma ph 3,8 a poniżej 4 giną plemniki z nim trzeba ostrożnie ja narazie stosuje zobaczymy jak będzie. Ph miałaś super,a lykalas jakieś suplementy? Na nubach się nie znam
Millo
Fanka BB :)
Maziajko dzieki za slodkie zyczenia:*hihi
A 19 progesteronu ale w jakiej wartosci?
Elena no wlasnie czytalam ze z ta beta to taka wrozba bardziej
Ale i tak wydaje mi sie ze chlopak u nas.Cere mam znowu jak pupcia niemowlęciaLadnieje
A 19 progesteronu ale w jakiej wartosci?
Elena no wlasnie czytalam ze z ta beta to taka wrozba bardziej
Ale i tak wydaje mi sie ze chlopak u nas.Cere mam znowu jak pupcia niemowlęciaLadnieje
reklama
Ajlak zakwaszalas się czymś po? bo podobno pierwsze 4 godziny w o12 są wazne żeby nie skoczylo powyżej 5 bo wtedy ruszają męskie plemniki. Pisza żeby osłabiać od konca@ codziennie lub się wstrzymać . Brała te zlisty Piranhy?
Podziel się: