reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ajlak Po roczniku twierdzisz ze bogata w wiedze? [emoji6]
Mam dwóch chłopców, pierwszego bez żadnego planowania płci, drugiego przez 5 miesięcy starania 2-3 dni przed owu i nie wychodziło wiec juz z niecierpliwości w 6 cyklu w sama owu i jest syn.
Teraz poczytałam wytyczne Piranhy i suplementy ,ph ,0+12, dieta i jony.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajko wrozysz mi siusiaka?:D :rofl:

Ja Kochane do gina pojde w piatek chyba jak sie dostane bo musze lutke chyba bo ten progesteron niski:( 45 a powinien od 50 chyba byc..:(ale usg nie chce by robila bo to dopiero 4t2d.

Millo ja teraz miałam 132.5% (dokładnie sprawdziłam przed chwilą), także na przyrost bety nie patrz bo ona średnio wrózy płeć :D a z synkiem miałam 172.6%

Ostatnia edycja:
Anga miałam na myśli to, że jesteś na forum od początku :)
a chodzisz na monitoring, czy polegasz na swoich obliczeniach?
ja to się boję tylko jednego podejścia o+12 że się nie uda, a szkoda mi trochę cyklu więc spróbuję jeszcze 3 albo 2 dni przed. Gdyby ktoś mi dał gwarancję, żeby celować 0+12 a się uda na 100% to bym strzelała, ale tego nikt nie da :)

Elena Millo tez bym na to nie patrzyla nie u wszystkich sie sprawdza.

Millo a Tobie wroze zdrowego dzidziisia ktory bedzoe mial najpiekniejsze ciuszki i zabawki robione przez zdolna mamuske:p

Anga w sama owu strzeliliscie a wczesniej nic? My sie staralismy dziennie poki co ma byc corka ale sie okaze:p ( choc wiem ze to corka wewnetnie i od poczatlu wiedzialam ale ja to taka czarownica :D juz podczas ostatnie @ mi sie snila corka:D)

Ajlak gwarancji nic nie daje bo to 50% na 50% wg mnie:p

010igov3fkey3mez.png

maziajka może to i dobrze, każdy ma szansę :)
jeśli czujesz córkę to tak jest, niektóre matki tak mają np. moja mama wiedziała kogo ma w brzuchu a wtedy usg nie robili :) ja też w ciąży miałam bardzo silne przekonanie, że to chłopiec i kropka i tak było.

ajlak wiem ze chodziło o forum a nie o wiek. Forum tylko czytałam, a od dziś jestem.
Co do monitu to mam silny ból owulacyjny i testy jakbym się zdecydowała na 2-3 dni przed owu. Jeszcze nie próbowałam dwóch metod jednocześnie bo przed O+ 12 wskazana jest wstrzemięźliwość conajmniej 7 dni wiec się nie da. Trzy cykle spróbuję tylko 0+12.

Maziajka tak 3 godziny przed bo już byłam zdesperowana ze przez 5 miesięcy w ciążę nie zachodzilam i chciałam drugie dziecko bez względu na plec. Super ze córcia &&&&& żeby się nic nie zmienilo

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry