reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo 19 ngmol :-)

Co do cery ja mam.okropna.normalnie to.ze 2 syfy mi na czole albo brodzie przed @ wyskocza tak teraz wszedzie broda , policzki nos fuuj z jasiem nic.nie mialam

Ajlak, anga to jest nub dziewczynkowy plaski gdyby stal pod katem to chlopak.

Co.do bety to tak.jak.pisalam wazny jest ten pierwszy przyrost a u Millo tego nie wiemy jaki byl.Zreszta teraz Millo juz nic nie zrobisz:D

Angie tak bralam 2x folik, 2x magnez, 1x acard, 1 x wit B6 , 1 x castangus, 1 x wapno Swansona , 2 x wit C .
Troche tego bylo.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Anga staralam sie ale jak.nie dostalam to normalny.Ogolnie suplementacja ok 6 mies, tylko castangusa 1 cykl bralam zaszlam a od owu Duphaston.

010igov3fkey3mez.png

Millo 19 ngmol :-)

Co do cery ja mam.okropna.normalnie to.ze 2 syfy mi na czole albo brodzie przed @ wyskocza tak teraz wszedzie broda , policzki nos fuuj z jasiem nic.nie mialam

Ajlak, anga to jest nub dziewczynkowy plaski gdyby stal pod katem to chlopak.

Co.do bety to tak.jak.pisalam wazny jest ten pierwszy przyrost a u Millo tego nie wiemy jaki byl.Zreszta teraz Millo juz nic nie zrobisz:D

Angie tak bralam 2x folik, 2x magnez, 1x acard, 1 x wit B6 , 1 x castangus, 1 x wapno Swansona , 2 x wit C .
Troche tego bylo.

010igov3fkey3mez.png
Mazjajko, tablica mendelejewa prawie ☺️
Millo, myślę tak jak Maziajka, że nie ważne kto jest w środku. Mama robi takie piękne rzeczy, że dzidzia będzie szczęśliwa ☺️.

reklama
A mnie dopadlo przeziebienie wszystko mnie boli..sil na nic:-(

Do tego czuje sie jak wurodna matka bo mlody teraz do przedszkola nie chodzi a ja nie mam sil dla niego:-( biedak chodzi bajki,you tube troche sie pobawi a ja mam wyrzuty sumienia...
Jak tak go.obserwuje to nie wiem czy trzeciego dziecka nie walne od razu:D nie bede sie starac ale liczyc na wpadke.Miejsca troche malo co prawda w domu ..... ale nas na takim samym ukladzie tez 3dzieciakow byla i dalismy rade...Poza tym mieszkamy z babcia pietro nizej wiadomo ze jeszcze bedzie zyla ale no kiedys to bedzie nasze.
Pojde na 500+ a co mi tam:p

Nie no zobacze jak ta ciaze przejde bo moje choroby sa straszne niestety i moze byc roznie nawet i wozek albo paraliz...za jakis czas.... badz zupelnie nic do konca zycia ale w to watpie niestety...jestem jak tykajaca bomba...

010igov3fkey3mez.png

Do góry