reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej witam się poświątecznie, u mnie dziś 1dc i zaczynamy :)
zła jestem bo dni płodne wypadają mi na 06.01 a to święto i w na dodatek w piątek, potem sobota, niedziela i przez 3 dni nikt mi nie zrobi monitoringu :(
w ogóle to wierzycie ovufriend z tym wyznaczeniem ovu? robię testy i raz pokazuje mi ovy w dniu testu, raz na drugi dzien. Dodam, że nie mierzę temp więc nie wiem skąd się to bierze.
No nic będziemy musieli sami obrać taktykę :)

Millo to znaczy że ciąża rośnie :) a kiedy masz pierwszą wizytę?

reklama
Ajlak to zaciskam kciuki:* mnie na ovu zle wyznaczalo,ale ja mierzylam temp i mniej wiecej wiedzialam kiedy jak sie nie posypalo z cyklami:)To ze rosnie dzidziuś to wiem hihi♡

A ja nadal mdlosci , do tego moj trzylatek sie rozchorowal i walcze w nocy. Moje dziecko jak ma katar to tragedia. A sylwester w nowym roku. Niespodziewanie doktor do ktorego probowalam sie dostac przyjmie mnie na genetyczne badania w lodzi w piatek o 13!!!

Millo sredni przyrost 2 dniowy z tego wychodzi Ci 126% wiec bardzo dobry :-) .Niby wg tej teorii chlopczykowy ale to wiesz nie musi nic oznaczac.Najwazniejsze ze betka ladna.

Katja mi juz troche przechodzi ale i tak ciagle sa mdlosci na szczescie juz nie wymiotuje.Super z ta wizyta!

Ajlak a jaka masz dlugosc cyklu? Czujesz owu?

010igov3fkey3mez.png

Ja sylwester w domu ale to dobrze.
Millo, kiedy pierwsza wizyta u gina?
Katja, Mazjajko ja bardzo długo wymiotowałam i mdliło mnie. Wszystkie 3 ciąże źle przechodziłam.
Antonia, ajlike trzymam kciuki za nowy cykl i może w nowym roku nowe dobre wieści ☺️

Witam wszystkie staraczki i zafasolkowane. Pisze pierwszy raz ale wątek czytam z przerwami niemal od początku zwłaszcza z czasow Piranhy.Jesli można to chciałabym dołączyć do starających się.

Wiem o czym mówisz,
niestety mdlosci to dokuczliwa przypadłość w ciąży i to nie tylko na początku ja do 7 miesiąca ciąży miałam i mdlosci i wymiotowalam.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj mdłości, pamiętam to doskonale i ten ból żołądka, ale wiecie co nie mogę się już tego doczekać :)
mój lekarz twierdzi, że to bardzo dobry objaw.

ja cykle mam 28 dniowe, teraz miałam 26. Czuję takie ciągnięcie w pachwinie i mam wzdęcie, widzę też po śluzie że mam rozciągliwy a za chwile nie mam nic.

Anga79 ooo to na pewno jesteś bogata w wiedzę, pochwal się jaką masz taktykę.

Ja nie trzymam diety, suplementy odpuściłam tez niedawno będzie co będzie :)

Do góry