reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej witam się poświątecznie, u mnie dziś 1dc i zaczynamy :)
zła jestem bo dni płodne wypadają mi na 06.01 a to święto i w na dodatek w piątek, potem sobota, niedziela i przez 3 dni nikt mi nie zrobi monitoringu :(
w ogóle to wierzycie ovufriend z tym wyznaczeniem ovu? robię testy i raz pokazuje mi ovy w dniu testu, raz na drugi dzien. Dodam, że nie mierzę temp więc nie wiem skąd się to bierze.
No nic będziemy musieli sami obrać taktykę :)

Millo to znaczy że ciąża rośnie :) a kiedy masz pierwszą wizytę?

reklama
Ajlak to zaciskam kciuki:* mnie na ovu zle wyznaczalo,ale ja mierzylam temp i mniej wiecej wiedzialam kiedy jak sie nie posypalo z cyklami:)To ze rosnie dzidziuś to wiem hihi♡

A ja nadal mdlosci , do tego moj trzylatek sie rozchorowal i walcze w nocy. Moje dziecko jak ma katar to tragedia. A sylwester w nowym roku. Niespodziewanie doktor do ktorego probowalam sie dostac przyjmie mnie na genetyczne badania w lodzi w piatek o 13!!!

Millo sredni przyrost 2 dniowy z tego wychodzi Ci 126% wiec bardzo dobry :-) .Niby wg tej teorii chlopczykowy ale to wiesz nie musi nic oznaczac.Najwazniejsze ze betka ladna.

Katja mi juz troche przechodzi ale i tak ciagle sa mdlosci na szczescie juz nie wymiotuje.Super z ta wizyta!

Ajlak a jaka masz dlugosc cyklu? Czujesz owu?

010igov3fkey3mez.png

Ja sylwester w domu ale to dobrze.
Millo, kiedy pierwsza wizyta u gina?
Katja, Mazjajko ja bardzo długo wymiotowałam i mdliło mnie. Wszystkie 3 ciąże źle przechodziłam.
Antonia, ajlike trzymam kciuki za nowy cykl i może w nowym roku nowe dobre wieści ☺️

Witam wszystkie staraczki i zafasolkowane. Pisze pierwszy raz ale wątek czytam z przerwami niemal od początku zwłaszcza z czasow Piranhy.Jesli można to chciałabym dołączyć do starających się.

Wiem o czym mówisz,
niestety mdlosci to dokuczliwa przypadłość w ciąży i to nie tylko na początku ja do 7 miesiąca ciąży miałam i mdlosci i wymiotowalam.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj mdłości, pamiętam to doskonale i ten ból żołądka, ale wiecie co nie mogę się już tego doczekać :)
mój lekarz twierdzi, że to bardzo dobry objaw.

ja cykle mam 28 dniowe, teraz miałam 26. Czuję takie ciągnięcie w pachwinie i mam wzdęcie, widzę też po śluzie że mam rozciągliwy a za chwile nie mam nic.

Anga79 ooo to na pewno jesteś bogata w wiedzę, pochwal się jaką masz taktykę.

Ja nie trzymam diety, suplementy odpuściłam tez niedawno będzie co będzie :)

Do góry