reklama
Maziajka- mi się wydaje ze będzie córka, jak mąż ma słabe nasienie i tym bardziej miał jakoś uraz to myślę że duże szanse są , chyba musze mojego kopnąć w krocze po tej ciąży hahhahahha (żartuje )
To jakieś konowały a nie lekarze skoro mówili że chłopak a wyszła córka wow , no mi obrazek znajomy jajeczek heh - może u nie pepowina wystawała i pomylili się a u nas na usg ja widziałam gdzie pepowina i napewno nie była między nogami
Antonia - ja z codziennych mam.syna, widzisz myślę że to więcej od faceta zalezy aniżeli my myślimy, musze osłabić mojego jakoś , chyba będzie palił i pił [emoji23][emoji23]
Jeju mi mdłości wróciły to jakieś jaja są po prostu
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
To jakieś konowały a nie lekarze skoro mówili że chłopak a wyszła córka wow , no mi obrazek znajomy jajeczek heh - może u nie pepowina wystawała i pomylili się a u nas na usg ja widziałam gdzie pepowina i napewno nie była między nogami
Antonia - ja z codziennych mam.syna, widzisz myślę że to więcej od faceta zalezy aniżeli my myślimy, musze osłabić mojego jakoś , chyba będzie palił i pił [emoji23][emoji23]
Antonia2016
Fanka BB :)
Też tak myślę. A w tym cyklu chce jeszcze osłabić gorącą kąpielą [emoji1] także wyganiam do wanny przed [emoji3]Maziajka- mi się wydaje ze będzie córka, jak mąż ma słabe nasienie i tym bardziej miał jakoś uraz to myślę że duże szanse są , chyba musze mojego kopnąć w krocze po tej ciąży hahhahahha (żartuje )
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka tez mu sie wydaje ze moj.ma slabe nasienie a ten uraz mial dosc powazny nawet o szpital zahaczyl.Do tego wlasnie pali paczke dziennie...i jajka narazone na.cieplo w pracy.Zobaczymy byle by wszystko bylo ok niezaleznie od plci a bede najszczesliwsza na swiecie.
Antonia niby krotko ale po biochemicznej to chcialam juz i teraz i w sumie 7 cykli sie staralidmy a ja juz czarne wizje mialam a przeciez potem to juz byl seks dziennie w plodne a i tak 4 cykli bylo potrzeba by zaskoczylo mimo seksow prawie.codziennych..
Antonia niby krotko ale po biochemicznej to chcialam juz i teraz i w sumie 7 cykli sie staralidmy a ja juz czarne wizje mialam a przeciez potem to juz byl seks dziennie w plodne a i tak 4 cykli bylo potrzeba by zaskoczylo mimo seksow prawie.codziennych..
Antonia2016
To może rzeczywiście będzie dziewczynka jak tak to trwało. Słabsze nasienie mówią że na córkę dlatego z wiekiem wzrasta szansa [emoji3] dobrze ze mój skończył już 35 lat [emoji3]Miciurka tez mu sie wydaje ze moj.ma slabe nasienie a ten uraz mial dosc powazny nawet o szpital zahaczyl.Do tego wlasnie pali paczke dziennie...i jajka narazone na.cieplo w pracy.Zobaczymy byle by wszystko bylo ok niezaleznie od plci a bede najszczesliwsza na swiecie.
Imama
Maziajka za niedługo sie okaże kto tam u Ciebie mieszka [emoji6] ja w sumie w drugiej ciazy sobie wmawiałam ze czuje ze córa a było tak naprawdę przeczucie ze chłopczyk i sie sprawdziło. Dziwne bardzo ze znajomej mówili ze chłopczyk a tu dziewczynka jak sa pomyłki to w druga stronę bo nie wiem jak pomylić siusiaka i jajka z łechtaczka, chociaż podobno nieraz sa bardzo napuchnięte narządy i tak moga wlasnie wyglądać.
Miciurka ja to bym juz na usg płci pobiegła [emoji23] zeby wiedzieć. A szykujecie juz cos dla chłopczyka? Czy narazie po starszym zostaje. Tez uważam ze facet to dużo tu odgrywa i najlepiej go zbadać ale moj to tam juz nie chce planować. 2-3 miesiące mozemy próbować z abstynencja ale wiecej napewno nie będę celowała bo to moze sie ciągnąć i ciągnąć.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka ja to bym juz na usg płci pobiegła [emoji23] zeby wiedzieć. A szykujecie juz cos dla chłopczyka? Czy narazie po starszym zostaje. Tez uważam ze facet to dużo tu odgrywa i najlepiej go zbadać ale moj to tam juz nie chce planować. 2-3 miesiące mozemy próbować z abstynencja ale wiecej napewno nie będę celowała bo to moze sie ciągnąć i ciągnąć.
Imama no juz nie dlugo ..:-) ja mam od poczatku ze to cora nawet przez sekunde nie poczulam ze to chlopczyk .Podczas ostatniego okresu snila mi sie dziewczynka moja corka i moja mama ja przedstawiala ze to jej 5 te wnuczatko no i tak pasuje heh.Potem juz w ciazy 2 razy mi sie snila znow corka.Raz nawet ze miala nadprzyrodzone moce i urodzila sie juz z zebami hahaha i pierwsze co to powiedziala po narodzinach ze nie chce mleka tylko zelki ..
Wiem ze to takie przeczucia i sny tylko .
Bardziej ekonomicznie i rodzinnie pasowalby chlopak bo jak juz wspomnialam brat ma teraz 5 mies synka siostra w styczniu synka i byli by co pol roku i na pewno swietny kontakt i w ogole wspolne zabawy tematy itp.Juz nie mowiac o tym ze ciuchow to bym nie kupowala z 3 lata haha
Zobaczymy bede cieszyc sie z kazdej opcji
Imama.moj tez nie chcial bawic sie w cale planowanie.Wiec nawet na suplementy bym go nie mowila juz nie mowiac o innych metodach jak ocieplanie itp
Kurcze Katja gdzie ucieklas?
Millo cos to pokasowala?
Wiem ze to takie przeczucia i sny tylko .
Bardziej ekonomicznie i rodzinnie pasowalby chlopak bo jak juz wspomnialam brat ma teraz 5 mies synka siostra w styczniu synka i byli by co pol roku i na pewno swietny kontakt i w ogole wspolne zabawy tematy itp.Juz nie mowiac o tym ze ciuchow to bym nie kupowala z 3 lata haha
Zobaczymy bede cieszyc sie z kazdej opcji
Imama.moj tez nie chcial bawic sie w cale planowanie.Wiec nawet na suplementy bym go nie mowila juz nie mowiac o innych metodach jak ocieplanie itp
Kurcze Katja gdzie ucieklas?
Millo cos to pokasowala?
Ostatnia edycja:
Imama
Maziajka przeczucia często sie sprawdzają wiec moze akurat. Moj brat ma córkę 2 miesiące młodsza niż moj starszy syn i super sie dogadują jak narazie nierozłączni. A teraz znów moj młodszy ma 6 miesięcy a ona ma urodzić chłopczyka w marcu wiec tez niecały rok różnicy.
Jak bedzie u Ciebie synek to widzisz same plusy tez [emoji6]
Co do suplementacji to moj mysli ze to tak dla zdrowia, ze zaczęłam o niego dbać [emoji23] pewnie by mnie zabił jakby wiedział ze zaś cos sobie wymyśliłam hehe
Monia a Ty jak tam staranka?
Antonia jaka strategia wkońcu?
Co do suplementacji to moj mysli ze to tak dla zdrowia, ze zaczęłam o niego dbać [emoji23] pewnie by mnie zabił jakby wiedział ze zaś cos sobie wymyśliłam hehe
reklama
Antonia2016
Chyba jakoś w 9 i 12 dc staranka. Przed kąpiel gorąca. Jutro już 9 dc takze zaczynamy [emoji3]Maziajka przeczucia często sie sprawdzają wiec moze akurat. Moj brat ma córkę 2 miesiące młodsza niż moj starszy syn i super sie dogadują jak narazie nierozłączni. A teraz znów moj młodszy ma 6 miesięcy a ona ma urodzić chłopczyka w marcu wiec tez niecały rok różnicy.
Podziel się: