reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja znow czulam.ze bede miec corke zobaczymy co wyjdzie :-) ja jestem.szczesliwa ze w ogole zaciarzylam!! Bo serio balam sie ze juz nie bedzie mi to dane..

010igov3fkey3mez.png

reklama
Maziajka- mi się wydaje ze będzie córka, jak mąż ma słabe nasienie i tym bardziej miał jakoś uraz to myślę że duże szanse są :) , chyba musze mojego kopnąć w krocze po tej ciąży hahhahahha (żartuje :p)

To jakieś konowały a nie lekarze skoro mówili że chłopak a wyszła córka wow , no mi obrazek znajomy jajeczek heh - może u nie pepowina wystawała i pomylili się a u nas na usg ja widziałam gdzie pepowina i napewno nie była między nogami ;)

Antonia - ja z codziennych mam.syna, widzisz myślę że to więcej od faceta zalezy aniżeli my myślimy, musze osłabić mojego jakoś , chyba będzie palił i pił [emoji23][emoji23]

Jeju mi mdłości wróciły to jakieś jaja są po prostu

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka- mi się wydaje ze będzie córka, jak mąż ma słabe nasienie i tym bardziej miał jakoś uraz to myślę że duże szanse są :) , chyba musze mojego kopnąć w krocze po tej ciąży hahhahahha (żartuje :p)

To jakieś konowały a nie lekarze skoro mówili że chłopak a wyszła córka wow , no mi obrazek znajomy jajeczek heh - może u nie pepowina wystawała i pomylili się a u nas na usg ja widziałam gdzie pepowina i napewno nie była między nogami ;)

Antonia - ja z codziennych mam.syna, widzisz myślę że to więcej od faceta zalezy aniżeli my myślimy, musze osłabić mojego jakoś , chyba będzie palił i pił [emoji23][emoji23]

Jeju mi mdłości wróciły to jakieś jaja są po prostu

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak myślę. A w tym cyklu chce jeszcze osłabić gorącą kąpielą [emoji1] także wyganiam do wanny przed [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka tez mu sie wydaje ze moj.ma slabe nasienie a ten uraz mial dosc powazny nawet o szpital zahaczyl.Do tego wlasnie pali paczke dziennie...i jajka narazone na.cieplo w pracy.Zobaczymy byle by wszystko bylo ok niezaleznie od plci a bede najszczesliwsza na swiecie.

Antonia niby krotko ale po biochemicznej to chcialam juz i teraz i w sumie 7 cykli sie staralidmy a ja juz czarne wizje mialam a przeciez potem to juz byl seks dziennie w plodne a i tak 4 cykli bylo potrzeba by zaskoczylo mimo seksow prawie.codziennych..

010igov3fkey3mez.png

Miciurka tez mu sie wydaje ze moj.ma slabe nasienie a ten uraz mial dosc powazny nawet o szpital zahaczyl.Do tego wlasnie pali paczke dziennie...i jajka narazone na.cieplo w pracy.Zobaczymy byle by wszystko bylo ok niezaleznie od plci a bede najszczesliwsza na swiecie.

Antonia niby krotko ale po biochemicznej to chcialam juz i teraz i w sumie 7 cykli sie staralidmy a ja juz czarne wizje mialam a przeciez potem to juz byl seks dziennie w plodne a i tak 4 cykli bylo potrzeba by zaskoczylo mimo seksow prawie.codziennych..

010igov3fkey3mez.png
To może rzeczywiście będzie dziewczynka jak tak to trwało. Słabsze nasienie mówią że na córkę dlatego z wiekiem wzrasta szansa [emoji3] dobrze ze mój skończył już 35 lat [emoji3]

Maziajka za niedługo sie okaże kto tam u Ciebie mieszka [emoji6] ja w sumie w drugiej ciazy sobie wmawiałam ze czuje ze córa a było tak naprawdę przeczucie ze chłopczyk i sie sprawdziło. Dziwne bardzo ze znajomej mówili ze chłopczyk a tu dziewczynka jak sa pomyłki to w druga stronę bo nie wiem jak pomylić siusiaka i jajka z łechtaczka, chociaż podobno nieraz sa bardzo napuchnięte narządy i tak moga wlasnie wyglądać.
Miciurka ja to bym juz na usg płci pobiegła [emoji23] zeby wiedzieć. A szykujecie juz cos dla chłopczyka? Czy narazie po starszym zostaje. Tez uważam ze facet to dużo tu odgrywa i najlepiej go zbadać ale moj to tam juz nie chce planować. 2-3 miesiące mozemy próbować z abstynencja ale wiecej napewno nie będę celowała bo to moze sie ciągnąć i ciągnąć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama no juz nie dlugo ..:-) ja mam od poczatku ze to cora nawet przez sekunde nie poczulam ze to chlopczyk .Podczas ostatniego okresu snila mi sie dziewczynka moja corka i moja mama ja przedstawiala ze to jej 5 te wnuczatko no i tak pasuje heh.Potem juz w ciazy 2 razy mi sie snila znow corka.Raz nawet ze miala nadprzyrodzone moce i urodzila sie juz z zebami hahaha:D i pierwsze co to powiedziala po narodzinach ze nie chce mleka tylko zelki ..:D:D

Wiem ze to takie przeczucia i sny tylko .

Bardziej ekonomicznie i rodzinnie pasowalby chlopak bo jak juz wspomnialam brat ma teraz 5 mies synka siostra w styczniu synka i byli by co pol roku i na pewno swietny kontakt i w ogole wspolne zabawy tematy itp.Juz nie mowiac o tym ze ciuchow to bym nie kupowala z 3 lata haha:D

Zobaczymy bede cieszyc sie z kazdej opcji:D

Imama.moj tez nie chcial bawic sie w cale planowanie.Wiec nawet na suplementy bym go nie mowila juz nie mowiac o innych metodach jak ocieplanie itp

Kurcze Katja gdzie ucieklas?

Millo cos to pokasowala?

010igov3fkey3mez.png

Ostatnia edycja:
Maziajka przeczucia często sie sprawdzają wiec moze akurat. Moj brat ma córkę 2 miesiące młodsza niż moj starszy syn i super sie dogadują jak narazie nierozłączni. A teraz znów moj młodszy ma 6 miesięcy a ona ma urodzić chłopczyka w marcu wiec tez niecały rok różnicy.
Jak bedzie u Ciebie synek to widzisz same plusy tez [emoji6]
Co do suplementacji to moj mysli ze to tak dla zdrowia, ze zaczęłam o niego dbać [emoji23] pewnie by mnie zabił jakby wiedział ze zaś cos sobie wymyśliłam hehe
Monia a Ty jak tam staranka?
Antonia jaka strategia wkońcu?

reklama
Maziajka przeczucia często sie sprawdzają wiec moze akurat. Moj brat ma córkę 2 miesiące młodsza niż moj starszy syn i super sie dogadują jak narazie nierozłączni. A teraz znów moj młodszy ma 6 miesięcy a ona ma urodzić chłopczyka w marcu wiec tez niecały rok różnicy.
Jak bedzie u Ciebie synek to widzisz same plusy tez [emoji6]
Co do suplementacji to moj mysli ze to tak dla zdrowia, ze zaczęłam o niego dbać [emoji23] pewnie by mnie zabił jakby wiedział ze zaś cos sobie wymyśliłam hehe
Monia a Ty jak tam staranka?
Antonia jaka strategia wkońcu?

Chyba jakoś w 9 i 12 dc staranka. Przed kąpiel gorąca. Jutro już 9 dc takze zaczynamy [emoji3]

Do góry