reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Halo halo przepraszam za nieobecnosc jestem i ja !!! Troche sie wycofalam i nie wchodzilam wcale do Was. W ubiegly czwartek bylam
Na usg, lekarz powiedzial ze to jest jeszcze bardzo wczesna ciaza, chyba mlodsza niz myslelismy, jeszcze nie bije serduszko. Kazal przyjsc znowu za tydzien (jutro) zeby zobaczyc. Boje sie ze nadal nie bedzie bilo i ze to jest juz nie tak... ostatnia miesiaczka 12.10. Oczywiscie poranne mdlosci i w ogole po najwdzeniu sie mam baaardzo mocne. Zjadlam nalesnika i leze bo sam chce mi wyjsc gora. Snila mi sie coreczka dzisiaj.. ale ze wzgledu na to ze lekarz jeszcze nie zalozyl
Mi karty ciazy to staram sie tez poprostu za mocno nie nakrecac. Mi to nawet juz brzuszek urosl, nie mieszcze sie w zadne spodnie. Baardzo chce mi sie spac .. Moze dlatego ze to juz druga ciaza ? Moj lekarz ma zasade ze dopoki nie bije serduszko to nie zaklada karty ciazy itp zeby nie nakrecac. Wlasciwie to dobre, zdrowe podejscie. Ale zdjecie juz mamy :) coprawda wlasciwie pecherzyka i czegos do tego ale jest ( w ogole naczytalam sie o pustych pecherzykach i tez troche schizuje...).
Maziajko dziekuje ze mnie szukalas :)
Pozdrawiam wszystkie Was kolezanki babyboomowe :) jutro do gina.

reklama
Katja trzymam kciuki i daj znac po wizycie!!

Co do karty ciazy ja bylam w 6t4 d serduszko juz bylo ale jeszcze niezaklafala kazala badania porobic i zalozy .Wizyte mam juz w srode bedzie 10t4d

010igov3fkey3mez.png

Imama- ja kupuję na chłopczyka, ale jeśli jajek nie będzie jednak to po prostu pierwszy rok będzie w niebieskim a później coś się kupi [emoji23], chociaż myślę że dobrze widziałam i był sprzęcik męski ;), wiec na córkę nie liczę nawet

Katja - no i jak wizyta ?

Maziajka - dolegliwości męczą :) ? Współczuję , u mnie spokoj chociaż niedawno jeszcze i mdłości miałam, dziś babka kolo mnie jadla takie chamsko setów cebulowe chipsy w tramwaju myślałam że zejde fu uu

Aaa dziś miałam wizyte , dzidzia głowa w dół całe 1,5 kg żywej wagi :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka ah tam co tam ubranka [emoji6] takie małe to we wszystkim ładnie hehe a dużo uniwersalnych jest
Pytam bo aż w szoku byłam bo znajomej trzech lekarzy gadało ze chłopczyk a teraz dziewczynka [emoji15] i w szoku jestem ze teraz przy takim usg jeszcze pomyłki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama dokladnie ja tez o znajomej ostatnio pisalam co rowniez 3 lekarzy mowilo ze chlipiec a urodzila sie Nadia takze Miciurka ja tam mysle ze nie ma nic na 100% jak doswiadczeni lekarze sie myla to Ty tez byc moze cos innego widzialas:p

010igov3fkey3mez.png

Szczerze powiem ze ciężko mi uwierzyć w taką pomyłkę w sensie że to się jeszcze zdarza w takich czasach, mojej mamy koleżanka to samo jej synowa cały czas mówili że dziewczynka a urodziła chłopaka wszyscy w szoku wszytsko dla dziewczynki w różu a tu facet, ale chyba lepiej dziewczynkę pchać w niebieski aniżeli faceta w różowy hehe ;) , nie no dziewczyny ja myślę że się nie pomyliłam nie ma co sobie wmawiać ze jest inaczej , już się oswoiłam z myślą ;) ,

Wiem.ze nie ma nic na 100% dlatego mowie ze jestem 99 pewna hahah , [emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry