reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja wiem dziewczyny ze to zróżnicowane jest tak samo z mojej strony. Ale chodzi mi bardziej o przypadki gdy kobieta ma wiecej niż dwójkę dzieci jednej płci i wtedy jak np 5,6 chłopczyków i nagle stosując diete itd udaje jej sie dziewczynka to wtedy uważam ze jednak moze cos w tym jest.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka- nie nie przeszło nie pytalam ginka, widzę jajka i po wyrazie twarzy widzę też , jak wyskoczy laska.to się zaskocze ale myślę że będzie syn na 99% ,

Antonia - ja to samo pełno znam albo wychudzonych albo otyłych nie dbajacych o siebie i maja córki,

Do tego ja np. Śniadań nie jem naturalnie,po prostu zawsze jakoś juz omijam to śniadanie sama z siebie i ogólnie mało jem , myślę że dietowalam i suplementowalam siebie dosyć porzadnie,

Dziś w sklepie trochę mi się smutno zrobiło ze rzeczy dziewczynkowych nie kupuje ale mam nadzieje ze się trafi nam kiedyś jeszcze

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka mojej znajomej 3 lekarzy powiedzialo ze bedzie chlipak a urodzila sie Nadia dokladnie 2 tyg temu wszyscy w szoku byli:D wszystko na chlopca mieli.Pytali lekarza jak to mozliwe ale nie odpowiedzieli.Miala 2 x usg genetyczne kazdym razem u innego lekarza procz jej lekarz prowadzacy i kazdy mowil facet.

010igov3fkey3mez.png

Wydaje mi się że pocos faceci mają te X i Y i że jednak szybkość i wytrzymałość się liczą ale z drugiej strony po to jest zakwaszanie żeby spowolnić niektóre ;-) nie ma recepty

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja matka 3 corek Wam mowie, ze ani dieta ani odstep ani suplementy nie maja tu wiekszego znaczenia... Musi byc cos jeszcze, byc moze lud szczescia, wola Boga nie wiem jak to nazwac ale to nie jest cos zaleznego od nas... ;) Mozna marzyc i probowac spelniac marzenia, byle by nie zwariowac na tym punkcie :)

To jest tak złożony proces i tyle czynników które w jakieś części dużej czy małej maja znaczenie ze i tak napewno sie nie znajdzie złotego środka na zaplanowanie...
Ale te forum jest i troszke osob sie przewinęło także każda z nas poczesci w cos tam wierzy bądź ma nadzieje [emoji6] dokładnie Maranatha tylko zeby nie zwariować.
Antonia w twoim przypadku cieżko opracować strategie ze względu wlasnie na owu. Ja to na Twoim miejscu myśle ze bym dawała codziennie rano i wieczorem [emoji23][emoji4] od @. Tak zeby faktycznie te nasienie było mniej składne (nie wiem jak to nazwać hehe). Bo celowanie w jakiś odstęp nie mając tak naprawdę punktu odniesienia w owu to moze na serio długo potrwać. A pewnie juz tez byś chciała...

Ja matka 3 corek Wam mowie, ze ani dieta ani odstep ani suplementy nie maja tu wiekszego znaczenia... Musi byc cos jeszcze, byc moze lud szczescia, wola Boga nie wiem jak to nazwac ale to nie jest cos zaleznego od nas... ;) Mozna marzyc i probowac spelniac marzenia, byle by nie zwariowac na tym punkcie :)
Otóż to [emoji3]

Imama ja dokladnie tak zrobilam dawalam dzien w dzien:D bo odstep nir dawal rady podejrzewam ze u nas wina tez nasiena bo moj R mial rok temu uraz jadra i tez moglo cos sie tam podziac dlatego dopiero codziennie starania przyniosly efekt.A tak strzelac to mozna tymbardziej ze odstep akurat wg mnie najmniej istotny najnowsze badania totalnie obalily teorie shetelsa .

010igov3fkey3mez.png

reklama
To jest tak złożony proces i tyle czynników które w jakieś części dużej czy małej maja znaczenie ze i tak napewno sie nie znajdzie złotego środka na zaplanowanie...
Ale te forum jest i troszke osob sie przewinęło także każda z nas poczesci w cos tam wierzy bądź ma nadzieje [emoji6] dokładnie Maranatha tylko zeby nie zwariować.
Antonia w twoim przypadku cieżko opracować strategie ze względu wlasnie na owu. Ja to na Twoim miejscu myśle ze bym dawała codziennie rano i wieczorem [emoji23][emoji4] od @. Tak zeby faktycznie te nasienie było mniej składne (nie wiem jak to nazwać hehe). Bo celowanie w jakiś odstęp nie mając tak naprawdę punktu odniesienia w owu to moze na serio długo potrwać. A pewnie juz tez byś chciała...

No racja, ale nie mając punktu odniesienia to kiedy mam skończyć [emoji6]?

Do góry