reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mi wychodzi z chinskiego na 1 chlipczyk a na 2 dziewczynka zreszta Wam pisalam to kiedys i na planie jakiegos tam Benedona tez mi wychodzi corka ale mi to w sumie obojetne .Bo ciazy biochemicznej juz mi przestalo zalezec na plci chce dziecka[emoji14]
Mnie u tego Benedona zgadzają się synowie i teraz też wychodzi 3 chłopak :) zobaczymy w grudniu :) . To jak z horoskopem czasami się w strzeli w sytuację ;)

reklama
Imama cos ala chinski kalendarz tak samo jest ze na podstawie miesiac zaplodnienia i wieku okresla jaka bedzie plec.
Mi sie zgadza z pierwsza ciaza teraz niby corka wychodzi.

A ja dziewczyny chyba po tych staraniach mam niedobr potasu doslownie mam ciagle smaka na pomidory, banany i ziemniaki .!!

Mi na moim trzyletnim synku wychodzila dziewczynka. Wiec na odwrot poszlo :) teraz wychodzi mi chlopiec wiec mam nadzieje ze wyjdzie na odwrot :)

Ah ja w poniedzialek do gina. Ogolnie maz mowi ze niestety ale bedzie znowu chlopiec :p jednak oczywiscie zmieniam podejscie, liczy sie tylko tylko zdrowie dziecka a co bedzie to juz bedzie, po ptakach :)

Katja moj mowi ze beda bliznaki ale ja sadze ze bedzie to 1 x dziewczynka.Choc powiem Wam ze ogladalam wczoraj Wojewodzkiego i byl tam Michial Kwiatkowski i jak on opowiadal o swoim mlodszym bracie jaka wiez miedzy nimi jest to tak mocno zaklulo mnie w sercu ze tez bym chciala dla Jasia brata .Ale juz wewnetrznie cala.soba czuje ze bedzie mial siostczyczke,

Cześć dziewczyny czy wiecie jak obniżyć testosteron u mężczyzny?suplementował się licorete, ale wynik dalej ma w górnej granicy :(

Cześć dziewczyny czy wiecie jak obniżyć testosteron u mężczyzny?suplementował się licorete, ale wynik dalej ma w górnej granicy :(
Ja sie nie wypowiem bo nie jestem za tak drastyczna ingerencja w organizm :)
Maziajko.. ja z kolei sama niewiem. Tak jak mowisz - dla synka lepiej brat. Dla mamusi ksiezniczka. .

reklama
Arya mnie sie nawet mietowkami odbija ocipiec mozna:D ale ciesze sie bardzo jakos to przetrwam a w 3 trym bede sie cieszyc jedzeniem bo poki co to na sama mysl o jedzeniu....

Do góry