reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Przecież to nie ma żadnego poparcia medycznego... To jakaś starpolska legenda powtarzana przez nasze babcie które chyba same w to nie wierzą. Na prawdę nie da się zaplanować czy to będzie chłopiec czy dziewczynka bez znacznej ingerencji w nasze ciało. Nie ma na to wpływu i już!
Dziekujemy , że nas uswiadomilas :) teraz pewnie wszyscy opuszczą już to forum , bo stracili wszelką nadzieję ;) . Nawet w planowaniu dobry humor nie powinien nas opuszczać :) .

U mnie owulka z lewego jajnika chyba bo ciągnie po lewej [emoji3] to chyba dobrze, dziewczynkowo [emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też ciąża z lewego jajnika a w sobotę okazało się, że będzie chłopiec. Z tych wszystkich przepowiedni wychodzi, że niby dziewczynka a usg mówi co innego.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja nie wiem dziewczyny ja jestem jakiś wyjątek [emoji23], bo śluzu mało było cały czas ph obnizane , a tu synuś :)

7 h potrzebuje plemnik żeby być zdolny do zapłodnienia - to się chyba proces kapacytacji zwało :) ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka na ovufirend był kiedyś taki wątek o sluzie plodnym bo wiele kobiet balo się ze jak nie mają sluzu plodnego to nie zajda w ciążę. I było sporo komentarzy ze kobiety zachodziły w ciążę bez takiego śluzu i pisały ze mają synusiow ;-) pamiętam jak to czytałam to się dziwilam bo właśnie wiedziałam ze niby suchota sprzyja dziewczynom. Ale widocznie to jeden z miliona czynników ;-)

Do góry