reklama
Arya
Fanka BB :)
Dziekujemy , że nas uswiadomilas teraz pewnie wszyscy opuszczą już to forum , bo stracili wszelką nadzieję . Nawet w planowaniu dobry humor nie powinien nas opuszczać .Przecież to nie ma żadnego poparcia medycznego... To jakaś starpolska legenda powtarzana przez nasze babcie które chyba same w to nie wierzą. Na prawdę nie da się zaplanować czy to będzie chłopiec czy dziewczynka bez znacznej ingerencji w nasze ciało. Nie ma na to wpływu i już!
U mnie też ciąża z lewego jajnika a w sobotę okazało się, że będzie chłopiec. Z tych wszystkich przepowiedni wychodzi, że niby dziewczynka a usg mówi co innego.U mnie owulka z lewego jajnika chyba bo ciągnie po lewej [emoji3] to chyba dobrze, dziewczynkowo [emoji6]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Katja a jakie objawy tak wczesnej ciąży??Ojej pośmiac sie nie mozna... gadalam z ginem, mam przyjsc w poniedzialek potwierdzic. Dzis termin @.
Antonia2016
Chyba się wypisze z grupy, hihi[emoji6]Dziekujemy , że nas uswiadomilas teraz pewnie wszyscy opuszczą już to forum , bo stracili wszelką nadzieję . Nawet w planowaniu dobry humor nie powinien nas opuszczać .
Antonia2016
Usg pewnie kłamie [emoji6]U mnie też ciąża z lewego jajnika a w sobotę okazało się, że będzie chłopiec. Z tych wszystkich przepowiedni wychodzi, że niby dziewczynka a usg mówi co innego.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja nie wiem dziewczyny ja jestem jakiś wyjątek [emoji23], bo śluzu mało było cały czas ph obnizane , a tu synuś
7 h potrzebuje plemnik żeby być zdolny do zapłodnienia - to się chyba proces kapacytacji zwało ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
7 h potrzebuje plemnik żeby być zdolny do zapłodnienia - to się chyba proces kapacytacji zwało ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Elenaa
Miciurka na ovufirend był kiedyś taki wątek o sluzie plodnym bo wiele kobiet balo się ze jak nie mają sluzu plodnego to nie zajda w ciążę. I było sporo komentarzy ze kobiety zachodziły w ciążę bez takiego śluzu i pisały ze mają synusiow ;-) pamiętam jak to czytałam to się dziwilam bo właśnie wiedziałam ze niby suchota sprzyja dziewczynom. Ale widocznie to jeden z miliona czynników ;-)
Podziel się: