reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Chciałbym się pochwalić , że dziś od rana czuję ruchy maleństwa :) . Najprawdopodobniej chciało się przywitać z bratem, bo akurat przytulam małego :) .
Przez cały dzień daje czasami o sobie znać :)

reklama
Chciałbym się pochwalić , że dziś od rana czuję ruchy maleństwa :) . Najprawdopodobniej chciało się przywitać z bratem, bo akurat przytulam małego :) .
Przez cały dzień daje czasami o sobie znać :) [emoji5]
Który masz już tc? Ale fajnie, super. Ja w drugiej czułam szybciej niż w pierwszym a jak z trzecim [emoji3][emoji25]?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Który masz już tc? Ale fajnie, super. Ja w drugiej czułam szybciej niż w pierwszym a jak z trzecim [emoji3][emoji25]?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Dziś 14t5d czyli kończę 15tc .
Ostatnio poczułam podobnie w drugiej ciąży , bo 11 listopada a teraz 9 list. Termin porodu mam prawie identyczny . Mały był na 10 maja a teraz na 6 maja :)

Aga ja mam dokladnie tak samo jak bratowa tez miala taki termin i tez cc i wlasnie urodzila Kacpra 23.06. Ja bym chyba wolala po 24.06 bo mama 24.06 odprawia 50tke i tak 26.06 moglabym dac soe pokroic:D ale wiadomo ja to sobie moge chciec:p

Arya- to ja o twoim nastoletnim dziecku nie wiedziałam. Jakoś mi się wbiło ze to drugie teraz [emoji23] , ale faktycznie mega różnica między 1 a 2 , no do 20 grudnia toż to zaraz a lepiej kasę w wyprawkę wsadzić aniżeli coś czego i tak się dowiesz tylko chwilę później :) , no jak mąż mówi ze wie co robił to bądź dobrej myśli hehe,mój bardzo chciał córkę ale zadowolony jest ze bedxie synuś tak samo jakby był i z córki i juz dziś była gadka o 3 dziecku (hahha) bo ja w zasadzie mu przymarudziłam ze ja nie będę czekać kolejnych 3 lat na następne dziecko i wolę za jednym zamachem i juz ;), przytaknał [emoji23], ps. Gratuluję wyczucia ruchów - dosyć szybko czujesz, U mnie mały skakał tak wczoraj ze myślałam dosłownie ze wyskoczy - szogun mały :)

Maziajka. - super gratulacje ! Świetne wieści !!

Monia- ja ci mogę wkleić mój wykres i na nim mam.wszytskie objawy zapisane, jakie zaznaczałam na ovufriend tylko gdzie to teraz się zadziało :), ale tak z pamięci to u mnie katar, placzliwosc, metaliczny posmak w ustach, śluz biały dużo, zmęczenie , ja będę chodzić na monitoring cyklu żeby ustrzelic O+12,

Aga -a jak tam.po cesarce masz jakieś dolegliwości czy wszytsko fajnie pięknie ? :)

Antonia- o cc nie pomogę bo ja anty ;) - pojęcia nie mam - jak musze to dam się skroic. Wiadomo ale.z wyboru nie

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry