reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Który masz już tc? Ale fajnie, super. Ja w drugiej czułam szybciej niż w pierwszym a jak z trzecim [emoji3][emoji25]?Chciałbym się pochwalić , że dziś od rana czuję ruchy maleństwa . Najprawdopodobniej chciało się przywitać z bratem, bo akurat przytulam małego .
Przez cały dzień daje czasami o sobie znać [emoji5]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya
Który masz już tc? Ale fajnie, super. Ja w drugiej czułam szybciej niż w pierwszym a jak z trzecim [emoji3][emoji25]?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Dziś 14t5d czyli kończę 15tc .
Ostatnio poczułam podobnie w drugiej ciąży , bo 11 listopada a teraz 9 list. Termin porodu mam prawie identyczny . Mały był na 10 maja a teraz na 6 maja
Aga30+
Maziajka ja też na lipiec miałam termin ale cesarka była wcześniej w dniu ojca tj.: 23 VIAntonia tak 1.07 ale bedzie czerwcowe bo bede miec cc.
Aga ja mam dokladnie tak samo jak bratowa tez miala taki termin i tez cc i wlasnie urodzila Kacpra 23.06. Ja bym chyba wolala po 24.06 bo mama 24.06 odprawia 50tke i tak 26.06 moglabym dac soe pokroic ale wiadomo ja to sobie moge chciec
Antonia2016
Arya- to ja o twoim nastoletnim dziecku nie wiedziałam. Jakoś mi się wbiło ze to drugie teraz [emoji23] , ale faktycznie mega różnica między 1 a 2 , no do 20 grudnia toż to zaraz a lepiej kasę w wyprawkę wsadzić aniżeli coś czego i tak się dowiesz tylko chwilę później , no jak mąż mówi ze wie co robił to bądź dobrej myśli hehe,mój bardzo chciał córkę ale zadowolony jest ze bedxie synuś tak samo jakby był i z córki i juz dziś była gadka o 3 dziecku (hahha) bo ja w zasadzie mu przymarudziłam ze ja nie będę czekać kolejnych 3 lat na następne dziecko i wolę za jednym zamachem i juz , przytaknał [emoji23], ps. Gratuluję wyczucia ruchów - dosyć szybko czujesz, U mnie mały skakał tak wczoraj ze myślałam dosłownie ze wyskoczy - szogun mały
Maziajka. - super gratulacje ! Świetne wieści !!
Monia- ja ci mogę wkleić mój wykres i na nim mam.wszytskie objawy zapisane, jakie zaznaczałam na ovufriend tylko gdzie to teraz się zadziało , ale tak z pamięci to u mnie katar, placzliwosc, metaliczny posmak w ustach, śluz biały dużo, zmęczenie , ja będę chodzić na monitoring cyklu żeby ustrzelic O+12,
Aga -a jak tam.po cesarce masz jakieś dolegliwości czy wszytsko fajnie pięknie ?
Antonia- o cc nie pomogę bo ja anty - pojęcia nie mam - jak musze to dam się skroic. Wiadomo ale.z wyboru nie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka. - super gratulacje ! Świetne wieści !!
Monia- ja ci mogę wkleić mój wykres i na nim mam.wszytskie objawy zapisane, jakie zaznaczałam na ovufriend tylko gdzie to teraz się zadziało , ale tak z pamięci to u mnie katar, placzliwosc, metaliczny posmak w ustach, śluz biały dużo, zmęczenie , ja będę chodzić na monitoring cyklu żeby ustrzelic O+12,
Aga -a jak tam.po cesarce masz jakieś dolegliwości czy wszytsko fajnie pięknie ?
Antonia- o cc nie pomogę bo ja anty - pojęcia nie mam - jak musze to dam się skroic. Wiadomo ale.z wyboru nie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
A ja chciałabym aby w Polsce kobiety miały wybór rodzic jak chcą a bynajmniej chociaż po pierwszym porodzie sn
reklama
Aga30+
No ja tak miałam.
Podziel się: