reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Melduje się po starankach [emoji3] Ciekawe czy zaskoczy.. Jeszcze może uda mi się wcelowac o+12 ale to muszę jakoś przeliczyć biorąc pod uwagę te 7 godzin plemników zanim tam doplyna[emoji1] jak to zrobić? Pomysły? [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kciuki Antonia!!!

Ja mysle ze jest jeszcze jakis czynnik o ktorym nie mamy pojecia.

Witam sie z lozka boje sie wstac bo wiem ze od razu polece do kibelkaaaa...blehhh mdlosci!!!

Elenaa- no właśnie wiem ze i sucho i lepko bardziej dziewczynkowo, widzisz u mnie żadne jony i inne "gady" nie spełniły swojego zadania - z reszta myślę że w irl wystarczająco pada żeby te jony były dziewczynkowe [emoji23]

Next time skupiam się od strony faceta - bo to jego plemnik to wszystko przeżył i dał radę

Super plemnik jakiś [emoji23][emoji23] hehe bo tyle.co ja zakwaszałam itp. A dał skubany rade tak musiało być no :) - bardzo chciał się urodzić hihi

Antonia- a czujesz owulację ? Może szybko na monitoring na wizytę i niech sprawdzi to będziesz wiedziała mniej więcej :)

Nie raz owu plus 12 to za długo już ja bym chyba zrobiła pierwsze + 12 , a później jakby nie wyszło to +10 ,

Maziajka- musi być coś o czym nie mówią coś od strony facetów , ps. zjedz jakiegoś krakersa to będzie lepiej :)

A wierzycie w te teorie o przyciąganiu się komórek ze w danym cyklu przyciąga dane plemniki ? O takim czy siakim ładunku ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka ja chyba w nic nie wierze wydaje mi sie ze co ma byc to bedzie:p

Jem caly czas wafle ryzowe na przemian z mietowkami i bananami:D

Antonia no mam i rzygam z usmiechem:D

Miciurka ja tak samo-co ma byc to bedzie obojętnie co byśmy nie robiły. Niestety tego to sobie człowiek nie wybierze.
Mi sie wlasnie wydaje ze to od nas jednak nic nie zależy tylko naprawdę od faceta bo to jego plemnik jednak wygrywa.
No ale spróbować musze bo bym sobie nie darowała, ta ostatnia szanse, mieć chociaż trochę wpływu. Jeszcze spróbujesz moze akurat [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co tam Antonia będziesz sie męczyć [emoji23]
Mi dwa razy z chińskiego wychodziły córy wiec teraz celuje w synka poważnie. Moze na odwrót sie sprawdzi [emoji6] dwóch mam z czerwca i wszyscy jak powiedziałam datę porodu mówili ah to napewno drugi chłopak. Oby dwoje poczęci na początku października. Wiec teraz na wiosnę lato planuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi wychodzi z chinskiego na 1 chlipczyk a na 2 dziewczynka zreszta Wam pisalam to kiedys i na planie jakiegos tam Benedona tez mi wychodzi corka ale mi to w sumie obojetne .Bo ciazy biochemicznej juz mi przestalo zalezec na plci chce dziecka[emoji14]

Ostatnia edycja:
reklama
Mi wychodzi z chinskiego na 1 chlipczyk a na 2 dziewczynka zreszta Wam pisalam to kiedys i na planie jakiegos tam Benedona tez mi wychodzi corka ale mi to w sumie obojetne .Bo ciazy biochemicznej juz mi przestalo zalezec na plci chce dziecka[emoji14]
Mi z każdego wychodzi córka [emoji23], każdego chińskiego i Jonesa i wg przepowiedni babcinych smaków i wyglądu brzucha tez [emoji23], to wszystko o kant D.. rozbić :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry