reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ajlak - tutaj Airfix (chyba jak dobrze pamietam) polecała szyszki chmielu na obniżenie testosteronu u faceta i ja też będę z tego w przyszłości korzystać :)

Na dziewczynkę także długa abstynencja i jeden (złoty ;)) "strzał" zalecany , najlepiej 36-48 h przed owulacja bo wtedy jeszcze jest "kwasno"

Arya- a ty teraz jesteś w ciąży z 2 czy 3 dzieckiem bo się zgubiłam :), ja jednak myślę u siebie ze dobrze ze ten brat będzie - syn będzie miał oparcie i będą razem.cos robić bawić się i pomagać sobie - bynajmniej taka mam nadzieje :) , jednak już trzecie dziecko naprawdę chciałabym żeby trafiła nam się córka ,

Jeśli chodzi o kalendarze to w jednym mi wychodziło córka córka a w innym syn córka - w wychodzą dwa chłopy ,

Powiem.wam ze naprawdę mamy problem z imieniem , i narazie dalej bezimienny :/

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciur-ka , jestem w 3 ciąży . Mam 2 synów 16 lat i 18mc . Nastolatek żyje już własnym życiem i jest jak wujek a nie brat ;) . Dlatego ostatnio dużo czytam i wszędzie piszą , że dzieci tej samej płci z niewielką różnica wieku chowają się lepiej. Wspólne zabawy auta lub lalki w zależności od płci . Wiem coś o tym mam do siostry i zawsze trzymalysmy się razem :) . Mąż stwierdził , że chciałam córkę to robił córkę ;) . Muszę czekać do 20 grudnia by poznać płeć . Mogę iść prywatnie ale to 150 funtów i szkoda mi kasy, w końcu i tak nic z tym nie zmienię . A kasę wolę wydać na wyprawkę

Gratulacje Maziajka :) Też bym chciała takie serduszko zobaczyć jeszcze, ale chyba nie tym razem. Już tydzień po owulacji, ale nic nie czuję, cycki miękkie. Chyba nie będzie łatwo się wstrzelić jak myślałam...
Dziewczyny a Wy kiedy i jakie miałyście pierwsze objawy? Bo ja już nie pamiętam jak to było ;)

Monia ja to tam żadnych objawów przy obu ciążach nie miałam. Po 6 tc zaczęły mi sie nudności i tyle. Jak nie dostałam @ to zrobiłam test. Także moze nic straconego [emoji6] musisz czekac. No te o+12 to wydaje mi sie ze niestety cieżko bo trzeba dokładnie wyczuć owulacje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Monia ja to tam żadnych objawów przy obu ciążach nie miałam. Po 6 tc zaczęły mi sie nudności i tyle. Jak nie dostałam @ to zrobiłam test. Także moze nic straconego [emoji6] musisz czekac. No te o+12 to wydaje mi sie ze niestety cieżko bo trzeba dokładnie wyczuć owulacje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To może rzeczywiście nic straconego :) Czekam więc niecierpliwie

reklama
Do góry