reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenaa- jak pójdziesz w 24 -25 tydz to bedxie idealnie :) , ja poprzednio byłam to był jakos 23-24 tydz i super wszytsko widać było :) ,

Mam nadzieje ze potwierdza ci te dziewczynkę i tam jej nic nie wyrośnie juz hehe [emoji23]

Ja ostatnio mam chwile słabości i aż myślę o tym żeby w konspire z moim ginem wejść [emoji23] haha - i się po cichu dowiedzieć płeć żeby W. Nie wiedział :D , buhaha o matko

Witam nowe staraczki :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To my w podobnym wieku.Ja w czerwcu skończyłam 32 lata ;-).dobrze zrozumiałam ze celujesz w dziewczynkę i to w samą owulacje?
To super wiedzieć :wink: heh dziwne to wszystko na początku robiłam wszystko z specjalnymi zastosowaniami na dziewuszke ale okazało się że nie ma żadnych 100% sposobów na to by ją zrobić :no: więc zaczęłam myśleć co ma być to i tak będzie, to już gdzieś mamy zapisane w kartotece :cool2: ja wiem, że teraz będzie córka i tego się trzymam :-p mam nadzieję że będę w stanie obalić tą teorię, że córkę robimy przed owu 3 dni ! :rolleyes2:

Ja sie tak wkurwilam.. maz bd mial zloty co 2 tyg..mial zamienic teraz na za 3 i zacisl i przez to w ogole nie bd trafial w okolice owu tylko miedzy miesiaczke a owulacje..szlag mnie trafi..juz pokloceni.Odechcialo mi sie wszystkiego;(

Maziajko zaciakam kciuki!!:*

Millo a może ten cykl Ci się wydłuży skoro chora byłaś..i mąż jednak będzie w owulacje trafiał.
Miciurka jak chcesz poznać płeć to ja bym poznała a mężowi nie mówiła ;-) chyba ze po prostu masz chwilę zawahania to trwajcie oboje w postanowieniu ;-)

Miciurka trwaj przy niewiedzy! Serio myśle ze to świetny pomysł a skoro maz nie chce wiedzieć to te pare miesięcy idzie wytrwać. Tez bym tak chciała! I mam nadzieje ze bym wytrwała bo ciekawska jestem

Andzelisia i Evelinia poczytajcie o metodzie 0+12. Wlasnie polega na tym zeby zajść w ciąże 12h po owu. I najlepiej z przynajmniej 7dniowa przerwa miedzy staraniami.

Miciurka uwazam tak jak dziewczyny:):*
Katja jestem pozytywnych mysli dla Ciebie:)
Elenna On dopiero 14stego bd ..wiec musialby stac sie cud.Poki co moj wykres... testu pozytywnego jeszcze nie bylo ciagle lekka 2 kreska od chyba 9 dc...

Załączniki

• Screenshot_2016-10-08-09-06-19.png
    Screenshot_2016-10-08-09-06-19.png
    192,6 KB · Wyświetleń: 66
Millo ja miałam podobna sytuacje jak Ty bo z tego co pamiętam zażywasz castagnus tak? U mnie wygladalo to tak ze w 1 cyklu z nim okres byl na czas bo zaczelam go brać gdzies w połowie cyklu ale juz w 2 zaczely się dziać cuda zaczely się plemienia w środku cyklu,qydluzyl mi cykl prawie o tydzień i do teraz nie może on mi się unormować zawsze owu miałam 17 dc a teraz byla dopiero 21dc
Takze nie wiem czy calym winowajca nie jest poprostu ten castagnus u Ciebie.

reklama
Millo to akurat mąż wróci a zadzialacie na metodę O+12. Bo owulacje może będziesz miała jakoś na tygodniu. Mi przez głupie przeziebinie owulacja przesuwala się na 21/22 dzień cyklu. A u Ciebie jeszce może ten costangus namieszal

Do góry