reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenaa- jak pójdziesz w 24 -25 tydz to bedxie idealnie :) , ja poprzednio byłam to był jakos 23-24 tydz i super wszytsko widać było :) ,

Mam nadzieje ze potwierdza ci te dziewczynkę i tam jej nic nie wyrośnie juz hehe [emoji23]

Ja ostatnio mam chwile słabości i aż myślę o tym żeby w konspire z moim ginem wejść [emoji23] haha - i się po cichu dowiedzieć płeć żeby W. Nie wiedział :D , buhaha o matko

Witam nowe staraczki :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To my w podobnym wieku.Ja w czerwcu skończyłam 32 lata ;-).dobrze zrozumiałam ze celujesz w dziewczynkę i to w samą owulacje?
To super wiedzieć :wink: heh dziwne to wszystko na początku robiłam wszystko z specjalnymi zastosowaniami na dziewuszke ale okazało się że nie ma żadnych 100% sposobów na to by ją zrobić :no: więc zaczęłam myśleć co ma być to i tak będzie, to już gdzieś mamy zapisane w kartotece :cool2: ja wiem, że teraz będzie córka i tego się trzymam :-p mam nadzieję że będę w stanie obalić tą teorię, że córkę robimy przed owu 3 dni ! :rolleyes2:

Ja sie tak wkurwilam.. maz bd mial zloty co 2 tyg..mial zamienic teraz na za 3 i zacisl i przez to w ogole nie bd trafial w okolice owu tylko miedzy miesiaczke a owulacje..szlag mnie trafi..juz pokloceni.Odechcialo mi sie wszystkiego;(

Maziajko zaciakam kciuki!!:*

Millo a może ten cykl Ci się wydłuży skoro chora byłaś..i mąż jednak będzie w owulacje trafiał.
Miciurka jak chcesz poznać płeć to ja bym poznała a mężowi nie mówiła ;-) chyba ze po prostu masz chwilę zawahania to trwajcie oboje w postanowieniu ;-)

Miciurka trwaj przy niewiedzy! Serio myśle ze to świetny pomysł a skoro maz nie chce wiedzieć to te pare miesięcy idzie wytrwać. Tez bym tak chciała! I mam nadzieje ze bym wytrwała bo ciekawska jestem

Andzelisia i Evelinia poczytajcie o metodzie 0+12. Wlasnie polega na tym zeby zajść w ciąże 12h po owu. I najlepiej z przynajmniej 7dniowa przerwa miedzy staraniami.

Miciurka uwazam tak jak dziewczyny:):*
Katja jestem pozytywnych mysli dla Ciebie:)
Elenna On dopiero 14stego bd ..wiec musialby stac sie cud.Poki co moj wykres... testu pozytywnego jeszcze nie bylo ciagle lekka 2 kreska od chyba 9 dc...

Załączniki

• Screenshot_2016-10-08-09-06-19.png
    Screenshot_2016-10-08-09-06-19.png
    192,6 KB · Wyświetleń: 69
Millo ja miałam podobna sytuacje jak Ty bo z tego co pamiętam zażywasz castagnus tak? U mnie wygladalo to tak ze w 1 cyklu z nim okres byl na czas bo zaczelam go brać gdzies w połowie cyklu ale juz w 2 zaczely się dziać cuda zaczely się plemienia w środku cyklu,qydluzyl mi cykl prawie o tydzień i do teraz nie może on mi się unormować zawsze owu miałam 17 dc a teraz byla dopiero 21dc
Takze nie wiem czy calym winowajca nie jest poprostu ten castagnus u Ciebie.

reklama
Millo to akurat mąż wróci a zadzialacie na metodę O+12. Bo owulacje może będziesz miała jakoś na tygodniu. Mi przez głupie przeziebinie owulacja przesuwala się na 21/22 dzień cyklu. A u Ciebie jeszce może ten costangus namieszal

Do góry