reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

O żeszty orzeszku u mnie to już dupa bo testy pokazują bledszą kreskę więc już po ovu zresztą wczoraj jajniki bolały, brzuch był wydęty jak balon od 5.10 test już pozytyw pokazywał a wczoraj to od południa bledły więc u mnie po jabkach :laugh2: słuchajcie chyba mogę mieć jakąś szansę co moje miziania były 1,3,4,6 ???

reklama
no i pazdziernik to
moj pierwszy miesiac testowania ;) przytulanki 10 dc i 14 dc . owu w 16 dc . ciekawe co z tego wyjdzie. to nasz pierwszy cykl .bez testow , mierzenia temp. czysta obserwacja i zywiol ;)

i szczerze Wam napisze ,ze zanim zaczeliśmy sie starac bardzo mi zalezalo ,zeby udalo sie dziewczynke . ale im wiecej czytalam o zwiekszeniu szans , i o obalaniu tych metod tym mniej mi zalezy . a teraz gdy juz rozpoczelismy starania mysle tylko o tym by to jak najszybciej sie stalo. mam juz 4 latka w domu synka. pewnie ,fajnie gdyby cora byla ,ale wiem ,ze najwazniejsze to zdrowie . bo synek jest chory.

Aneta900516 myślę podobnie jak ma być dziewczyna to będzie po prostu :tak: ja mam już dwóch synów, ale w zeszłym m-cu próbowałam z odstępem 3 dni (kalendarz płci tak pokazywał ) i nie udało się :-( :( więc pomyślałam,że tak to mogę się starać i starać :unsure: a jeszcze jak poczytałam opinie dziewczyn to uświadomiłam sobie, że to nie sprawdza się u wszystkich o_O wiara czyni cuda więc mam nadzieję, że wreszcie będzie baba w moim domu :-D

Antonia trzymamy:-)

A u.mnie dzis 16 dc 2 dpo zaczynam brac duphaston najgorsze 10 dni przede mna!!!

W piatek.jeszcze badanie progesteronu to juz mi tez duzo powie...

Evelinia.ja mysle podobnie :-) zreszta mam przeczucie ze bedzie dziewczynka i w ogole.spokojna.o.to.jestem:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry