reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Miilo no własnie jakbym poszła na to usg do tego polecanego lekarza w 24-25 tc to kolejne bym pewnie miala dopiero kolo 30 tc u mojej lekarki, bo wtedy lekarce na wizycie w 25 tc powiedzialabym abysmy nie podgladali maleństwa.
Z synkiem mialam usg w 7tc, 12 tc, 22 tc, 32 tc, a potem do porodu juz czesniej, bo mialam w miedzy czasie skoki cisnienia, bylam w szpitalu w 33tc, potem kolizja samochodowa i tuz przed porodem ostatnie ;-) teraz mam częśniej, bo moja lekarka robi usg na wizycie, ale sa to takie espresowe usg, wyjatkiem są te wazne czyli genetyczne i pewnie połowkowe.

Heh adzelisia ja tam przed owulacja nie zaprzestaje.Poprawki to wlasnie czestszy seks i tyle:-)

My np zaczynamy od 6 dc co 2 dzien a od 10dc dzien w dzien :-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka a ty tez sie starasz na dziewczynke tak?? bo tyle tu tych postow ze ciezko sie polapac, ale z tego co wyczytalalam to wiekszosc chce dziewczynki :-)

Andzelisia przede wszystkim o dziecko na poczatku staran mialam mega parcie na dziewczynke teraz po kilku miesiacach staran i ciazy biochemicznej pragne po prostu bobaska:-) Biore suplementy dziewczynkowe magnez, wapn swansona,wit b6, wit C , i nic poza tym.Nie stosuje odstepu ani zakwaszania:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

znajac moje szczescie to bedzie 3 chlop jak nic:-)
Andzelisia a z ciekawości ile masz wiosen za sobą bo ja za 19 dni mam 33 i z tego co mówią to po 30-stce łatwiej o dziewuszke. Uśmiałam się z tego ja też mam dwóch ale co ma być to będzie. Oby zdrowe było :)
Maziajka ja mam rwanie jajników chyba ovulka była dziś bo jeszcze wczoraj miałam śluz z oznakami płodnymi więc wczoraj był szczyt i po nim w ciągu 24-48 występuje pęknięcie pęcherzyka. Zobaczymy do wieczora już bliziutko może znowu poprawimy i troszkę dopieścimy tą naszą babeczkę :-D
Elenaa to jak potwierdzą to dawaj do nas z niusem :tak: 4D jeszcze nigdy nie widziałam więc jestem nie na czasie, ale w tej ciąży na pewno pójdę na coś takiego o_O

reklama
Andzelisia a z ciekawości ile masz wiosen za sobą bo ja za 19 dni mam 33 i z tego co mówią to po 30-stce łatwiej o dziewuszke. Uśmiałam się z tego ja też mam dwóch ale co ma być to będzie. Oby zdrowe było :)
Maziajka ja mam rwanie jajników chyba ovulka była dziś bo jeszcze wczoraj miałam śluz z oznakami płodnymi więc wczoraj był szczyt i po nim w ciągu 24-48 występuje pęknięcie pęcherzyka. Zobaczymy do wieczora już bliziutko może znowu poprawimy i troszkę dopieścimy tą naszą babeczkę :-D
Elenaa to jak potwierdzą to dawaj do nas z niusem :tak: 4D jeszcze nigdy nie widziałam więc jestem nie na czasie, ale w tej ciąży na pewno pójdę na coś takiego o_O
To my w podobnym wieku.Ja w czerwcu skończyłam 32 lata ;-).dobrze zrozumiałam ze celujesz w dziewczynkę i to w samą owulacje?

Do góry