reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Miilo no własnie jakbym poszła na to usg do tego polecanego lekarza w 24-25 tc to kolejne bym pewnie miala dopiero kolo 30 tc u mojej lekarki, bo wtedy lekarce na wizycie w 25 tc powiedzialabym abysmy nie podgladali maleństwa.
Z synkiem mialam usg w 7tc, 12 tc, 22 tc, 32 tc, a potem do porodu juz czesniej, bo mialam w miedzy czasie skoki cisnienia, bylam w szpitalu w 33tc, potem kolizja samochodowa i tuz przed porodem ostatnie ;-) teraz mam częśniej, bo moja lekarka robi usg na wizycie, ale sa to takie espresowe usg, wyjatkiem są te wazne czyli genetyczne i pewnie połowkowe.

Heh adzelisia ja tam przed owulacja nie zaprzestaje.Poprawki to wlasnie czestszy seks i tyle:-)

My np zaczynamy od 6 dc co 2 dzien a od 10dc dzien w dzien :-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka a ty tez sie starasz na dziewczynke tak?? bo tyle tu tych postow ze ciezko sie polapac, ale z tego co wyczytalalam to wiekszosc chce dziewczynki :-)

Andzelisia przede wszystkim o dziecko na poczatku staran mialam mega parcie na dziewczynke teraz po kilku miesiacach staran i ciazy biochemicznej pragne po prostu bobaska:-) Biore suplementy dziewczynkowe magnez, wapn swansona,wit b6, wit C , i nic poza tym.Nie stosuje odstepu ani zakwaszania:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

znajac moje szczescie to bedzie 3 chlop jak nic:-)
Andzelisia a z ciekawości ile masz wiosen za sobą bo ja za 19 dni mam 33 i z tego co mówią to po 30-stce łatwiej o dziewuszke. Uśmiałam się z tego ja też mam dwóch ale co ma być to będzie. Oby zdrowe było :)
Maziajka ja mam rwanie jajników chyba ovulka była dziś bo jeszcze wczoraj miałam śluz z oznakami płodnymi więc wczoraj był szczyt i po nim w ciągu 24-48 występuje pęknięcie pęcherzyka. Zobaczymy do wieczora już bliziutko może znowu poprawimy i troszkę dopieścimy tą naszą babeczkę :-D
Elenaa to jak potwierdzą to dawaj do nas z niusem :tak: 4D jeszcze nigdy nie widziałam więc jestem nie na czasie, ale w tej ciąży na pewno pójdę na coś takiego o_O

reklama
Andzelisia a z ciekawości ile masz wiosen za sobą bo ja za 19 dni mam 33 i z tego co mówią to po 30-stce łatwiej o dziewuszke. Uśmiałam się z tego ja też mam dwóch ale co ma być to będzie. Oby zdrowe było :)
Maziajka ja mam rwanie jajników chyba ovulka była dziś bo jeszcze wczoraj miałam śluz z oznakami płodnymi więc wczoraj był szczyt i po nim w ciągu 24-48 występuje pęknięcie pęcherzyka. Zobaczymy do wieczora już bliziutko może znowu poprawimy i troszkę dopieścimy tą naszą babeczkę :-D
Elenaa to jak potwierdzą to dawaj do nas z niusem :tak: 4D jeszcze nigdy nie widziałam więc jestem nie na czasie, ale w tej ciąży na pewno pójdę na coś takiego o_O
To my w podobnym wieku.Ja w czerwcu skończyłam 32 lata ;-).dobrze zrozumiałam ze celujesz w dziewczynkę i to w samą owulacje?

Do góry