reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Evelina moj synowy plemnik przetrwał 4 dni wiec nie wierz w to. Zreszta ta teoria juz jest obalona Ja używałam testów z clearblue i na serio zawsze wychodziły jak był skok czyli buźka uśmiechnięta na wyświetlaczu. Te paski to chyba cieżko z nimi

reklama
U mnie przy poprzednim synku było przytulania 8,9,10,11 dnia przy owulacji 17 dnia i nie zaskoczyło nic A w następnym miesiącu w 14 dniu i owulka też jakoś w 17 dniu i już jest chłopak.Coś czuje ze mi po prostu córka nie jest pisana...

Fajnie ze tyle nowych staraczek :-)
a ja odliczam dni do kolejnego spotkania z maleństwem...jeszcze 12 nie licząc dzisiejszego. Wiecie do kiedy można robić usg 4d aby dziecko było dobrze widoczne? Teraz mam wizyte 17+2 (pewnie szybko podglądniemy maleństwo), a potem 21+2 (usg połowkowe). Ale poszłabym do takeigo polecanego lekarza co robi usg 4d (byłam u niego z synkiem na usg połówkowym, bo wtedy mój lekarz prowadzący nie robił mi usg na wizytach). Ale poszłabym jakos w 24 czy 25 tc. Zeby nie isć tak odrazu po tamtym usg. A z synkiem jak byłam w 32 tc to już sie nie dało, bo dziecko było za duże.

Evelinia tylko ze moj na delegacji i teraz ma zjazdy ale raczej ciezko bd trafic bo bd totalnie nie na czas ..:(nic..zobaczymy

Imama to racja..ja juz nie zakwaszam ani nic:)

Elenna za duzo usg nie radzilabym robic bo sa rozne opinie na ten temat..ze to nie jest wcale takie nieszkodliwe niestety:(

Wiem kobietki że macie rację, na to nie ma reguły :eek: Tak sobie myślę,że trzeba mocno chcieć i wierzyć że będzie i tyle heh. Pierwszy raz a staram się o 3 dziecko tak naprawdę chcę dziewczynkę, wcześniej nie zależało mi tak bardzo, więc tym razem jest inaczej chyba dopiero jestem gotowa na wychowanie córki :happy2: jak wyjdzie chłopak to też będzie cudownie ,bo ja kocham dzieci bez względu na płeć :rolleyes: ale najpierw to trzeba zajść w ciążę :rolleyes2:

Millo różnie bywa a najczęściej jest tak że ciąża jest wtedy,gdy najmniej się jej spodziewamy :happy2: uwierz mi na słowo :tak:
Elenaa a już wiesz jaka płeć maleństwa ?
Andzelisia jakby co zwale na męża, że obiecał i koniec :D poczekamy zobaczymy na chwilę obecną czekamy nie wiem czy się jeszcze nie skuszę na poprawkę poprawki :-) :)

Hej ja melduje sie z pola bitwy:D z nogami w gorze dzis juz kreski wyraznie bledsze mysle ze owu byla wczoraj bo tak mnie jajnik napieprzal:p ze to musialo byc to.

Elene.mysle ze tak wlasnie ok 24- 25 bylo by ok:-)

Evelinia poprawiaj co Ci szkodzi teoria odstepu juz dawno obalona wiec nie ma co sobie zalowac:-) my juz 5 dni poprawiamy:-)

Millo w koncu traficie wiadomo bedzoe trudniej ale na pewno sie uda:-)

Imama ja tez juz odpuscilam wszelkie globulki i sylki zakwaszajace..sama w sobie kwasna jestem i nie moge wiecej.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry