reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Evelina moj synowy plemnik przetrwał 4 dni wiec nie wierz w to. Zreszta ta teoria juz jest obalona Ja używałam testów z clearblue i na serio zawsze wychodziły jak był skok czyli buźka uśmiechnięta na wyświetlaczu. Te paski to chyba cieżko z nimi

reklama
U mnie przy poprzednim synku było przytulania 8,9,10,11 dnia przy owulacji 17 dnia i nie zaskoczyło nic A w następnym miesiącu w 14 dniu i owulka też jakoś w 17 dniu i już jest chłopak.Coś czuje ze mi po prostu córka nie jest pisana...

Fajnie ze tyle nowych staraczek :-)
a ja odliczam dni do kolejnego spotkania z maleństwem...jeszcze 12 nie licząc dzisiejszego. Wiecie do kiedy można robić usg 4d aby dziecko było dobrze widoczne? Teraz mam wizyte 17+2 (pewnie szybko podglądniemy maleństwo), a potem 21+2 (usg połowkowe). Ale poszłabym do takeigo polecanego lekarza co robi usg 4d (byłam u niego z synkiem na usg połówkowym, bo wtedy mój lekarz prowadzący nie robił mi usg na wizytach). Ale poszłabym jakos w 24 czy 25 tc. Zeby nie isć tak odrazu po tamtym usg. A z synkiem jak byłam w 32 tc to już sie nie dało, bo dziecko było za duże.

Evelinia tylko ze moj na delegacji i teraz ma zjazdy ale raczej ciezko bd trafic bo bd totalnie nie na czas ..:(nic..zobaczymy

Imama to racja..ja juz nie zakwaszam ani nic:)

Elenna za duzo usg nie radzilabym robic bo sa rozne opinie na ten temat..ze to nie jest wcale takie nieszkodliwe niestety:(

Wiem kobietki że macie rację, na to nie ma reguły :eek: Tak sobie myślę,że trzeba mocno chcieć i wierzyć że będzie i tyle heh. Pierwszy raz a staram się o 3 dziecko tak naprawdę chcę dziewczynkę, wcześniej nie zależało mi tak bardzo, więc tym razem jest inaczej chyba dopiero jestem gotowa na wychowanie córki :happy2: jak wyjdzie chłopak to też będzie cudownie ,bo ja kocham dzieci bez względu na płeć :rolleyes: ale najpierw to trzeba zajść w ciążę :rolleyes2:

Millo różnie bywa a najczęściej jest tak że ciąża jest wtedy,gdy najmniej się jej spodziewamy :happy2: uwierz mi na słowo :tak:
Elenaa a już wiesz jaka płeć maleństwa ?
Andzelisia jakby co zwale na męża, że obiecał i koniec :D poczekamy zobaczymy na chwilę obecną czekamy nie wiem czy się jeszcze nie skuszę na poprawkę poprawki :-) :)

Hej ja melduje sie z pola bitwy:D z nogami w gorze dzis juz kreski wyraznie bledsze mysle ze owu byla wczoraj bo tak mnie jajnik napieprzal:p ze to musialo byc to.

Elene.mysle ze tak wlasnie ok 24- 25 bylo by ok:-)

Evelinia poprawiaj co Ci szkodzi teoria odstepu juz dawno obalona wiec nie ma co sobie zalowac:-) my juz 5 dni poprawiamy:-)

Millo w koncu traficie wiadomo bedzoe trudniej ale na pewno sie uda:-)

Imama ja tez juz odpuscilam wszelkie globulki i sylki zakwaszajace..sama w sobie kwasna jestem i nie moge wiecej.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry