reklama
Andzelisia Ja mam syna i staram się o córkę. - a raczej starałam się - i zobaczymy co z tego będzie -bo juz połowa ciąży i czekamy na poród płci nie znamy
anatomy88- większość z nas na córkę, ale.z tych linków co ja daje jest napisane na temat starań i na chlopca i na dziewczynkę, ja tylko posiadam zebrane dane na temat starania się o dziewczynkę - niestety ale.jest tu Maran-atha która planowała syna i ona dużo wie na ten temat
Daje jeszcze fajnego linka
Link do: Trying to conceive a girl? Read this! .... Last updated 8/11 in Extreme Gender Swaying Forum
Elenaa - a ty płci jeszcze nie znasz co ? Kiedy idziesz chyba jakoś. Niedługo ?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
anatomy88- większość z nas na córkę, ale.z tych linków co ja daje jest napisane na temat starań i na chlopca i na dziewczynkę, ja tylko posiadam zebrane dane na temat starania się o dziewczynkę - niestety ale.jest tu Maran-atha która planowała syna i ona dużo wie na ten temat
Daje jeszcze fajnego linka
Link do: Trying to conceive a girl? Read this! .... Last updated 8/11 in Extreme Gender Swaying Forum
Elenaa - a ty płci jeszcze nie znasz co ? Kiedy idziesz chyba jakoś. Niedługo ?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
maran-atha
Fanka BB :)
Ja o syna sie staralam kiedys wklejalam rezultaty planowana dziewczyn z naszego forum i wyszlo 50% skutecznosci, czyli tak jak i bez planowania
Millo
Witam nowe Staraczki
U mnie lipson bo tamte skoki gigantusy byly spowodowane tym ze sie rozchorowalam teraz temp wrocila do niskiej normy wiec jestem przed owulacja a chlopa brak;(caly cykl stracony..
Katja trzymam mocno kciuki za testowanie na dniach!
Maziajko dla Ciebie tez:*
U mnie lipson bo tamte skoki gigantusy byly spowodowane tym ze sie rozchorowalam teraz temp wrocila do niskiej normy wiec jestem przed owulacja a chlopa brak;(caly cykl stracony..
Katja trzymam mocno kciuki za testowanie na dniach!
Maziajko dla Ciebie tez:*
evelinia
Hej dziewczyny jestem tu oficjalnie pierwszy raz, jednak forum odwiedzam już jakiś czas założyłam konto i jestem ja też próbuję ucelować córeczkę, bo mam już dwóch wspaniałych staram się już 2-cykl i w zeszłym miesiącu myślałam,że zaskoczyłam ,wszystkie objawy miałam ale to tylko wyobraźnia była tym razem też są próby ale nie wiem co z tego będzie pozdrawiam wszystkie strające o płeć piękna
Elenaa
Millo mi często przez przeziębienie nawet o tydzień owulacja się przesuwala..bo organizm często czuję ze to nie jest dobry czas i ją przesuwa. A mąż kiedy teraz wraca?
Evelinie a w jakim wielu masz synkow?
Miciurka idę na wizytę za 13 dni. Może podgladniemy dzidziusia i lekarz potwierdzi nam płeć. A jak nie to na usg polowkowym za kolejne 4 tygodnie bo idę w 22 tygodniu (21+3).
Evelinie a w jakim wielu masz synkow?
Miciurka idę na wizytę za 13 dni. Może podgladniemy dzidziusia i lekarz potwierdzi nam płeć. A jak nie to na usg polowkowym za kolejne 4 tygodnie bo idę w 22 tygodniu (21+3).
andzelisia
Dziewczyny A mogę spytać po co stosujecie ten castangus?? Wybaczcie za pyt ale jestem tu Nowa i za bardzo Nie wiem jak sie zabrac do planowania dziewczynki moze cos podpowiecie??
reklama
Hej Ewelina:-)
Andzelisia castangus to lek ziolowy inaczej niepokalanek pospolity ogolnie stosuje sie go gdy jest jakis problem z zajsciem w ciaze mozna brac go 90 dni.Obniza on prolaktyne i podwyzsza progesteron co jest wlasnie na dziewczynke:--
U mnie dzis 2 kreski na tescie , w ciul sluzu plodnego wiec sie szykuje owu...pewnie bedzie jutro juz w ogole 3 cykl pod rzad owulacja wypada mi w piatek
millo ale w kolejnym cyklu juz bedzie R w domu?
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Andzelisia castangus to lek ziolowy inaczej niepokalanek pospolity ogolnie stosuje sie go gdy jest jakis problem z zajsciem w ciaze mozna brac go 90 dni.Obniza on prolaktyne i podwyzsza progesteron co jest wlasnie na dziewczynke:--
U mnie dzis 2 kreski na tescie , w ciul sluzu plodnego wiec sie szykuje owu...pewnie bedzie jutro juz w ogole 3 cykl pod rzad owulacja wypada mi w piatek
millo ale w kolejnym cyklu juz bedzie R w domu?
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: