reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andzielisia narazie nie sprawdzam pH bo stosuje tylko dietę a suplementy dopiero wprowadzę bo jak narazie karmie piersią.

Elenna ja to próbuje do 3 Jak chłopczyk to bedzie banda, na czwórkę to większe auto wiec odpada hehe

reklama
Andzelisia Ja mam syna i staram się o córkę. - a raczej starałam się - i zobaczymy co z tego będzie ;) -bo juz połowa ciąży i czekamy na poród płci nie znamy

anatomy88- większość z nas na córkę, ale.z tych linków co ja daje jest napisane na temat starań i na chlopca i na dziewczynkę, ja tylko posiadam zebrane dane na temat starania się o dziewczynkę - niestety ale.jest tu Maran-atha która planowała syna i ona dużo wie na ten temat :)

Daje jeszcze fajnego linka

Link do: Trying to conceive a girl? Read this! .... Last updated 8/11 in Extreme Gender Swaying Forum

Elenaa - a ty płci jeszcze nie znasz co :) ? Kiedy idziesz chyba jakoś. Niedługo :) ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe Staraczki:)

U mnie lipson bo tamte skoki gigantusy byly spowodowane tym ze sie rozchorowalam:( teraz temp wrocila do niskiej normy wiec jestem przed owulacja a chlopa brak;(caly cykl stracony..

Katja trzymam mocno kciuki za testowanie na dniach!
Maziajko dla Ciebie tez:*

Hej dziewczyny jestem tu oficjalnie pierwszy raz, jednak forum odwiedzam już jakiś czas :oops: założyłam konto i jestem :-) :) ja też próbuję ucelować córeczkę, bo mam już dwóch wspaniałych :tak: staram się już 2-cykl i w zeszłym miesiącu myślałam,że zaskoczyłam ,wszystkie objawy miałam ale to tylko wyobraźnia była :-p tym razem też są próby ale nie wiem co z tego będzie :wink: pozdrawiam wszystkie strające o płeć piękna :)

Millo mi często przez przeziębienie nawet o tydzień owulacja się przesuwala..bo organizm często czuję ze to nie jest dobry czas i ją przesuwa. A mąż kiedy teraz wraca?

Evelinie a w jakim wielu masz synkow?

Miciurka idę na wizytę za 13 dni. Może podgladniemy dzidziusia i lekarz potwierdzi nam płeć. A jak nie to na usg polowkowym za kolejne 4 tygodnie bo idę w 22 tygodniu (21+3).

Maziajko,Eleno maz dopiero bd 14stego:( a u mnie dzis 17 dc i temp 36.20 :O ! Choroba+castagnus to dopiero jazdaaaaaa.. nie chcialybyscie widziec mojego wykresu;)

Dziewczyny A mogę spytać po co stosujecie ten castangus?? Wybaczcie za pyt ale jestem tu Nowa i za bardzo Nie wiem jak sie zabrac do planowania dziewczynki moze cos podpowiecie??

reklama
Hej Ewelina:-)

Andzelisia castangus to lek ziolowy inaczej niepokalanek pospolity ogolnie stosuje sie go gdy jest jakis problem z zajsciem w ciaze mozna brac go 90 dni.Obniza on prolaktyne i podwyzsza progesteron co jest wlasnie na dziewczynke:--

U mnie dzis 2 kreski na tescie , w ciul sluzu plodnego wiec sie szykuje owu...pewnie bedzie jutro juz w ogole 3 cykl pod rzad owulacja wypada mi w piatek :D

millo ale w kolejnym cyklu juz bedzie R w domu?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry