reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dokładnie evelina jak jest pisana to bedzie w sama owu! Niektore stosowały wszystko i nie wyszło. Nigdzy człowiek sie nie dowie czy jakiegoś błędu nie popełnił. Co chwile to nowe teorie wychodzą i wyczytuje

reklama
A mnie jajnik napierd**** wiec ja przyjmuje ze owu jednak dzis ..Starania juz sa od poniedzialku wiec nic nie minelismy jakby co jeszcze conajmniej do niedzieli dziennie trzeba plodzic:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za kciuki. Zrobilam dzis test przed chwila , 10dpo wieczorem, rano nie mialam na stanie w domu. Zrobilam bo jest mi niedobrze, mdli mnie i kreci mi sie w glowie. Niestety negatywny , ale temin @ na poniedzialek wiec na spokojnie. Nie szkoda mi testow i sie nie zalamuje. W koncu pierwszy pozytywny test w pierwszej ciazy wyszedl mi tydzien po teminie @ :) planuje w niedziele, jesli nie przyjdzie @ to w poniedzialek mam plan bety. Ale to oczywiscie tylko moje zalozenia. Tymczasem padam na leb, jestem strasznie zmeczona, a moj trzylatek wyrywa sie do zabaw. Sciskam za wszystkie owulki kciukii :)

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki dziewczyny :wink: maziajka ja też jeszcze dziś poprawię od 4.10 nie było miziania będzie armia napierała robiłam przed chwilą test ovu wyszły takie same kreski może trochę szybciej się pojawiły ale one cały czas nie mają takiego samego koloru a w opisie jest wyraźnie napisane że muszą się w ciągu 40 sekund pojawić minimum dwie w tym samym odcieniu lub nawet ta druga powinna być mocniejsza i coś w tym jest bo dziś się szybciej pojawiały :-D Katja będzie dzidzia coś czuję heh

A ja właśnie wróciłam od swojej gin.wszystko niby w porządku ale zapytałam co sądzi o planowaniu płci to jej zdaniem takie coś nie istnieje.mówi ze co ma byc to będzie ,nie mamy na to wpływu.

A ja właśnie wróciłam od swojej gin.wszystko niby w porządku ale zapytałam co sądzi o planowaniu płci to jej zdaniem takie coś nie istnieje.mówi ze co ma byc to będzie ,nie mamy na to wpływu.
Na pewno tak jest, natura decyduje i nasze geny bo nie chce mi się wierzyć by człowiek mógł wpłynąć na to. Tylko metoda in vitro daje taką możliwość, ale tam jest selekcja w którą ingeruje ktoś inny. Coś wspomóc możemy ale organizm decyduje ;)

Dziewczyny, poradzcie mi coś [emoji3] chcę zrobić strzał starankowy w 9 dc przy owu w 14 dc. Tak mniej więcej to wychodzi przy moim 28 dc. Czy warto w tym 9 dc osłabić jeszcze gorącą kąpielą? Bo ona chyba nie wybija plemniorow tylko je spowalnia... Co myślicie???

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry