reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

doszlam do strony 9970 :-) no duzo ciekawych rzeczy tu piszecie ale sama nie wiem czy tak naprawde mozna zaplanowac plec. Planowalam dziewczynke w drugiej ciazy- stosowalam tylko w sumie testy owulacyjne. 23 lipca byl sex a 1 czy 2 dni pozniej pozytywny test owulacyjny czyli owulacja miala nastapic do 2 dni od pozytywnego testu a i tak wyszedl chłopak :-)

reklama
a znowusz miesiac wczesniej sex byl 8,9,10,11 dzien cylku a owulacja 19 dnia cylku i nic nie zaskoczylo, A miesiac pozniej sex w 14 dniu cylku i chlopak

Andzelisia witamy czyli jestes kolejna ktora obala teorie odstepu.Bo wg tego co piszesz mialas 3- 4 dni przerwy.

Ja sie staram o dziecko a gdyby byla dziewczynka bylo by super stosuje suplementy diety juz od maja :-) i to w zasadzie tyle.Zadnych odstepow itp ph mam dziewczynkowe 4.0- 4.5.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laseczki

Mam nadzieje ze u was ok, ja jestem przewlekle chora daje słowo nie mogę się wyleczyć, mały mnie zaraził jak jescze nie zdążyłam wydobrzec z poprzedniej choroby, teraz tak czuje jakbym miała zapalenie oskrzeli :/ wiec lekarz mnie czeka

Maziajka - mi na wszytskich kalendarzach chińskich wychodzi dziewczynka - ale wiem.ze są conajmniej dwa różne napewno , jakoś mi się nie chce wierzyć że mogłabym mieć córkę wow

A tak to przyszłam wam wkleić link z in gender :) z ebookami , na temat planowania płci, (obu) tez tam jest link do książki przepisami jedzeniowymi na daną płeć

Link do: Here is the links to the free swaying Ebooks and other info! in Gender Swaying Forum

Wklejam tez screeny do extreme gender swaying - czyli 3 ekstremalne sposoby - na dziewczynkę tu akurat ;)
1475684859726.png
1475684864744.png
1475684871429.png
1475684877450.png

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475684859726.png
    1475684859726.png
    62 KB · Wyświetleń: 386
  • 1475684864744.png
    1475684864744.png
    106,5 KB · Wyświetleń: 396
  • 1475684871429.png
    1475684871429.png
    113,5 KB · Wyświetleń: 396
  • 1475684877450.png
    1475684877450.png
    88,6 KB · Wyświetleń: 391
dziękuje bardzo za podpowiedzi, a czy któraś z Was stara się o chłopca ? Bo z tego co poczytałam to większość celuje w róż :) ja to się w ogóle zastanawiam jak będzie nam z mężem szło bo oboje pracujemy średno 2 razy w tygodniu w nocy, tak że cykl mam pewnie rozregulowany.

Miciurka dzieki wielkie! Super poczytam

Andzelisia ja rownież jestem mama dwóch chłopców. Jeden skończył 5 lat a drugi 4 miesiące. Przy drugim dziecki tez stosowałam sie do odstępu przed owu, wyszło 4 dni przed i jest drugi chłopak.
Teraz sie zakwaszam a od kwietnia chce dzialac znowu. Moze siądzie upragniona dziewuszka

reklama
Do góry