reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja ja mierzyłam temp zawsze pod jezykiem termometrem elekronicznym z dwoma miejscami po przecinku i zawsze była widoczna faza temp nizszych i wyzszych, a mierzyłam dobrych kilka lat :-)

reklama
A ja nie wytrzymalam. 8dpo i do tego wieczorem zrobilam pink test 10 ul czuly. Negatyw :) ale musialam zaspokoic swoja ciekawosc jak to jest ze niektorym juz w 8 wychodzi cokolwiek hehh. Ale przypominam ze w pierwszej ciazy test pozytywny wyszedl mi dopiero TYDZIEN PO spodziewanej @. Czekam dalej ;)

A ja nie wytrzymalam. 8dpo i do tego wieczorem zrobilam pink test 10 ul czuly. Negatyw :) ale musialam zaspokoic swoja ciekawosc jak to jest ze niektorym juz w 8 wychodzi cokolwiek hehh. Ale przypominam ze w pierwszej ciazy test pozytywny wyszedl mi dopiero TYDZIEN PO spodziewanej @. Czekam dalej ;)
Katja moze test wyjsc w 8 dniu po owu jesli implantacja byla w 6 dniu po owulacji. Statystycznie najczesciej do implantacji dochodzi w 9 dniu po owu dlatego najwczesniej w 11 dpo mozna testowac ;) powodzenia &&

Ale co zapokoilam swoja ciekawosc to zaspokoilam, co baby ?:) hih. A maziajko ten serek nie podchodzi ci pod infekcje ? Ja tak
Wowczas miewam..

O a to moja Biel wizyra w 8dpo wieczorem hih.

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    144,5 KB · Wyświetleń: 84
Katja nie raczej nie[emoji14]a ciekawosc zaspokojona a co[emoji14]ja juz tak zaspakajac sie nie bede najwczesniej 12 dpo testuje .Za duzo mnie to kosztuje potem:-).

U mnie test owu ciemnieje mysle ze jutro juz bedzie total pozytyw:-)

A co tam u Was laski??

Millo.jak z ta owu wkoncu kiedy mialas?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej dziewczynki :-) mozna do was dołaczyc ??. Jestem mama 2 chłopców i marzy mi sie córeczka :-)
Witamy :) no to jestes w wiekszosci tutaj :) ja jestem mamusia trzylatka i tez staram sie o bobaska, najchetniej dziewczyneczke :) poczytaj jak masz czas kilka stron w tyl to troche sie dowiesz o nas, o dietach i zakwaszaniu i obalaniu mitow :)

Do góry