reklama
Katja.
Fanka BB :)
Ja dopiero tydzien mierze po owu wiec ciezko mi stwierdzic jaka mam podstawowa tempke przed owu.Katja ja mierzyłam temp zawsze pod jezykiem termometrem elekronicznym z dwoma miejscami po przecinku i zawsze była widoczna faza temp nizszych i wyzszych, a mierzyłam dobrych kilka lat :-)
Katja.
A ja nie wytrzymalam. 8dpo i do tego wieczorem zrobilam pink test 10 ul czuly. Negatyw ale musialam zaspokoic swoja ciekawosc jak to jest ze niektorym juz w 8 wychodzi cokolwiek hehh. Ale przypominam ze w pierwszej ciazy test pozytywny wyszedl mi dopiero TYDZIEN PO spodziewanej @. Czekam dalej
Katja szalona jestes 8 dpo test
A u mnie sluz jakby poowulacyjny o.0 a owu jeszcze nie bylo ,..taki serek kremowy jak zawsze po owu...
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
A u mnie sluz jakby poowulacyjny o.0 a owu jeszcze nie bylo ,..taki serek kremowy jak zawsze po owu...
maran-atha
Katja moze test wyjsc w 8 dniu po owu jesli implantacja byla w 6 dniu po owulacji. Statystycznie najczesciej do implantacji dochodzi w 9 dniu po owu dlatego najwczesniej w 11 dpo mozna testowac powodzenia &&A ja nie wytrzymalam. 8dpo i do tego wieczorem zrobilam pink test 10 ul czuly. Negatyw ale musialam zaspokoic swoja ciekawosc jak to jest ze niektorym juz w 8 wychodzi cokolwiek hehh. Ale przypominam ze w pierwszej ciazy test pozytywny wyszedl mi dopiero TYDZIEN PO spodziewanej @. Czekam dalej
Katja nie raczej nie[emoji14]a ciekawosc zaspokojona a co[emoji14]ja juz tak zaspakajac sie nie bede najwczesniej 12 dpo testuje .Za duzo mnie to kosztuje potem:-).
U mnie test owu ciemnieje mysle ze jutro juz bedzie total pozytyw:-)
A co tam u Was laski??
Millo.jak z ta owu wkoncu kiedy mialas?
U mnie test owu ciemnieje mysle ze jutro juz bedzie total pozytyw:-)
A co tam u Was laski??
Millo.jak z ta owu wkoncu kiedy mialas?
andzelisia
hej dziewczynki :-) mozna do was dołaczyc ??. Jestem mama 2 chłopców i marzy mi sie córeczka :-)
reklama
Katja.
Witamy no to jestes w wiekszosci tutaj ja jestem mamusia trzylatka i tez staram sie o bobaska, najchetniej dziewczyneczke poczytaj jak masz czas kilka stron w tyl to troche sie dowiesz o nas, o dietach i zakwaszaniu i obalaniu mitowhej dziewczynki :-) mozna do was dołaczyc ??. Jestem mama 2 chłopców i marzy mi sie córeczka :-)
Podziel się: