reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajko R tam jest do konca tyg i tylko zjezdza na weekendy takze no ciezko sie wstrzelic zwlaszcza kiedy ja nie wiem kiedy mam miec owulacje takie durne te cykle:(

reklama
Ja już po owu, ale czuję, że w tym cyklu też nici.

Elenaaa i co jest dziewczynka ? Bo przeoczyłam coś.
Andzelisia musisz uważać z castagnusem, on wpływa i na produkcję progesteronu i estrogenów i dla kobiet z niskimi estrogenami też jest polecany, a przy dziewczynce ma być niski, to niestety może wpływać na podwyższenie ph śluzu lub jego jakość. Ja mam po nim synka i Miciurka. Trzeba wcześniej zbadać na sobie i zmierzyć koniecznie ph po miesiącu stosowania lub 2. To samo dotyczy Lactovaginalu, Lacibiosa - mi podnosi. Trzeba to badać na sobie i nie uznawać odgórnie, że każdemu pomoże.

Witam was babeczki :happy2: Elenaa ja mam 12 latka i prawie 6 latka (w marcu będzie miał 6 lat ) przydałaby się teraz kobitka :laugh2: ale coś czuję, że mogłam jeszcze wczoraj próbować :crazy: ale testy ovu wyszły podejrzanie heh aż 3 robiłam :rolleyes2: ale ten ostatni był jakby owulacyjny
1475750441032-379206793.jpg

Załączniki

• 1475750441032-379206793.jpg
    105,7 KB · Wyświetleń: 359
evelinia u mnie bylo tak ze byl sex na drugi dzien byly dwie krechy na tescie owulacyjnym . ( czyli za jaikies 24-48 godz owulacja)a i tak wyszedl chlopak :-)

zebyt o planowanie bylo takie latwe, tez sama nie wiem od czego zaczac, poki co zamowilam tesy owulacyjne i jeszcze chyba kupie te do mierzenia ph.A Moze ktoras mama ktorej udalo sie zaplanowac dziewczynke powie nam jak to zrobila???

Maziajka test robiłam w nocy o 2:00 mówię o tym ostatnim najbardziej wyraźnym! Bo pierwszy był o 21:00 i jak widać jest jaśniejsza ta druga kreska więc uznałam to za pik lh i nie staraliśmy się już więcej a teraz żałuję :realmad: ovu może być dziś ,ale w sumie to tylko piersi czuję takie trochę ukłucia ,śluzu dużo mocno rozciągliwy i gęsty jest, więc coś się kroi ale dałam plamy z tym dzisiejszym wieczorem ehh. Imama w sumie to tylko stosuję metodę żeby współżyć tylko do skoku lh a po tym już wstrzemięźliwość i kurde ostatni raz było 4 we wtorek i nie wiem czy to nie aby za mało :sad:

reklama
Andzelisia to chyba loteria jakaś jest, bo sama już nie wiem :oo: staram się ale jak ma mi być pisana ta laleczka to będzie no bo jak inaczej to wytłumaczyć :yes:

Do góry