reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajko R tam jest do konca tyg i tylko zjezdza na weekendy takze no ciezko sie wstrzelic zwlaszcza kiedy ja nie wiem kiedy mam miec owulacje takie durne te cykle:(

reklama
Ja już po owu, ale czuję, że w tym cyklu też nici.

Elenaaa i co jest dziewczynka ? Bo przeoczyłam coś.
Andzelisia musisz uważać z castagnusem, on wpływa i na produkcję progesteronu i estrogenów i dla kobiet z niskimi estrogenami też jest polecany, a przy dziewczynce ma być niski, to niestety może wpływać na podwyższenie ph śluzu lub jego jakość. Ja mam po nim synka i Miciurka. Trzeba wcześniej zbadać na sobie i zmierzyć koniecznie ph po miesiącu stosowania lub 2. To samo dotyczy Lactovaginalu, Lacibiosa - mi podnosi. Trzeba to badać na sobie i nie uznawać odgórnie, że każdemu pomoże.

Witam was babeczki :happy2: Elenaa ja mam 12 latka i prawie 6 latka (w marcu będzie miał 6 lat ) przydałaby się teraz kobitka :laugh2: ale coś czuję, że mogłam jeszcze wczoraj próbować :crazy: ale testy ovu wyszły podejrzanie heh aż 3 robiłam :rolleyes2: ale ten ostatni był jakby owulacyjny
1475750441032-379206793.jpg

Załączniki

• 1475750441032-379206793.jpg
    105,7 KB · Wyświetleń: 356
evelinia u mnie bylo tak ze byl sex na drugi dzien byly dwie krechy na tescie owulacyjnym . ( czyli za jaikies 24-48 godz owulacja)a i tak wyszedl chlopak :-)

zebyt o planowanie bylo takie latwe, tez sama nie wiem od czego zaczac, poki co zamowilam tesy owulacyjne i jeszcze chyba kupie te do mierzenia ph.A Moze ktoras mama ktorej udalo sie zaplanowac dziewczynke powie nam jak to zrobila???

Maziajka test robiłam w nocy o 2:00 mówię o tym ostatnim najbardziej wyraźnym! Bo pierwszy był o 21:00 i jak widać jest jaśniejsza ta druga kreska więc uznałam to za pik lh i nie staraliśmy się już więcej a teraz żałuję :realmad: ovu może być dziś ,ale w sumie to tylko piersi czuję takie trochę ukłucia ,śluzu dużo mocno rozciągliwy i gęsty jest, więc coś się kroi ale dałam plamy z tym dzisiejszym wieczorem ehh. Imama w sumie to tylko stosuję metodę żeby współżyć tylko do skoku lh a po tym już wstrzemięźliwość i kurde ostatni raz było 4 we wtorek i nie wiem czy to nie aby za mało :sad:

reklama
Andzelisia to chyba loteria jakaś jest, bo sama już nie wiem :oo: staram się ale jak ma mi być pisana ta laleczka to będzie no bo jak inaczej to wytłumaczyć :yes:

Do góry