reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki za info w sprawie testów, ale wrócę jeszcze do tego ph z nasieniem - czy nie po to właśnie trzeba się zakwaszać po?żeby zbić to wspólne ph z nasieniem? Czy w metodzie O+12 też się zakwszać?

mój syn też ma katar od tygodnia i żadnych innych objawów, może to też zęby.

reklama
trzeba się przemęczyć z tymi zębami... dopiero przy tych czworkach katar się pojawił. A właśnie te trójki Martyna słyszałam że są najgorsze, oby wyszły u nas przed marcem, bo mojemu to późno te zęby wychodzą, pierwszy się przebił jak miał dopiero 9 mc i 4 dni i teraz miał długą przerwe w ząbkowaniu bo od kwietnia :)

Maziajka a masz zdjęcie tych jajek? :) bo może rzeczywiście to wargi sromowe. Aczkolwiek dla mnei to juz czarna magia. Musze przeszkolic się jakoś przed koljenym usg :-)

Elena mojej czworki wyszly jak 10 miesiecy miala... Teraz chyba 3 ki ja mecza... Ma juz 1i2 na gorze, jedynki nz dole i wszystkie czworki, teraz chyba trojki ida no i te 2ki z dolu bo przeciez nie piatki chyba... Masakre mamy z tymi zebami caly czas...

Elena sprowadzilam sobie zel na zabkowanie z USA jest najbardziej skuteczny z tego co jest dostepne na rynku orajel sie to zowie i znieczula dziaslo tak jak u dentysty po zastrzyku, tylko nie na tak dlugo... Smaruje jej jak juz nie dajemy rady, zwlaszcza w nocy...ale to. Oje najmlodsze najciezej zabkuje...

mi lekarz mowil ze trzeba wcierac dłuższą chwilę też żele bo inaczej dziecko zjada i sobie co najwyżej znieczuli żołądek. u nas w sumie nic nie działa no moze po nurofenie jest trochę lepiej. nam się wybiła jedna trójka i reszta idzie.pozniej już tylko piątki no i od początku przy drugim :) u na pierwszy ząb był na pół roczku

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry