reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elena z przeziębienia prawie wyszlam ale od wczoraj mnie glowa boli:(Nie wiem ..jutro sie okaze czy spadnie.Radek o 3 w nocy wyjezdza takze jeszcze poprawiny tylko ze najgorzej ze nie beda oslabione bo teraz byly tydzien ale seksik byl dzis w nocy i jak jutro bedzie to raczej z banda swierzych męskich..

reklama
Elena z przeziębienia prawie wyszlam ale od wczoraj mnie glowa boli:(Nie wiem ..jutro sie okaze czy spadnie.Radek o 3 w nocy wyjezdza takze jeszcze poprawiny tylko ze najgorzej ze nie beda oslabione bo teraz byly tydzien ale seksik byl dzis w nocy i jak jutro bedzie to raczej z banda swierzych męskich..

Kochana ... Co ma byc to bedzie :) jak ja.

Millo ja bym sie nie przejmowała nawet jak trafiłaś w owu jeśli sie zakwaszalas to dziewczynki w owu często wychodzą tymbardziej ze miałaś przerwę tygodniowa. Jak chcecie poprawiać to radzę ciepła kąpiel

Imama wlasnie nie wiem co robic bo boje sie ze to nie byla owu i ze jak bede miala za 2 dni to moga nie przetrwac a mojego juz nie bedzie bo na delegacje jedzie takze mamy ost mozliwosc w nocy i 3 bum cyk cyk

Millo poprawiaj sie nie zastanawiaj!!

Dziewczhny czy po castanguaie tez tak czujecie jajniki? Ja pierwszy raz cos tak intensywnego w jajniku dzis czulam o mamoooo! Bedzie owu z prawgo jajnika jak bum cyk cyk.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkich, powoli z mężem rozmyślamy o powiększeniu rodziny, widzę że sporo postów- stron jest w tym temacie, czy mogłybyście mi podpowiedzieć gdzie jest jakieś zestawienie na planowanie płci maluszka, bo tak przeglądam i przeglądam a 9 tys stron nie dam rady przeczytać.

reklama
Do góry