reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elena z przeziębienia prawie wyszlam ale od wczoraj mnie glowa boli:(Nie wiem ..jutro sie okaze czy spadnie.Radek o 3 w nocy wyjezdza takze jeszcze poprawiny tylko ze najgorzej ze nie beda oslabione bo teraz byly tydzien ale seksik byl dzis w nocy i jak jutro bedzie to raczej z banda swierzych męskich..

reklama
Elena z przeziębienia prawie wyszlam ale od wczoraj mnie glowa boli:(Nie wiem ..jutro sie okaze czy spadnie.Radek o 3 w nocy wyjezdza takze jeszcze poprawiny tylko ze najgorzej ze nie beda oslabione bo teraz byly tydzien ale seksik byl dzis w nocy i jak jutro bedzie to raczej z banda swierzych męskich..

Kochana ... Co ma byc to bedzie :) jak ja.

Millo ja bym sie nie przejmowała nawet jak trafiłaś w owu jeśli sie zakwaszalas to dziewczynki w owu często wychodzą tymbardziej ze miałaś przerwę tygodniowa. Jak chcecie poprawiać to radzę ciepła kąpiel

Imama wlasnie nie wiem co robic bo boje sie ze to nie byla owu i ze jak bede miala za 2 dni to moga nie przetrwac a mojego juz nie bedzie bo na delegacje jedzie takze mamy ost mozliwosc w nocy i 3 bum cyk cyk

Millo poprawiaj sie nie zastanawiaj!!

Dziewczhny czy po castanguaie tez tak czujecie jajniki? Ja pierwszy raz cos tak intensywnego w jajniku dzis czulam o mamoooo! Bedzie owu z prawgo jajnika jak bum cyk cyk.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkich, powoli z mężem rozmyślamy o powiększeniu rodziny, widzę że sporo postów- stron jest w tym temacie, czy mogłybyście mi podpowiedzieć gdzie jest jakieś zestawienie na planowanie płci maluszka, bo tak przeglądam i przeglądam a 9 tys stron nie dam rady przeczytać.

reklama
Do góry