reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki za info w sprawie testów, ale wrócę jeszcze do tego ph z nasieniem - czy nie po to właśnie trzeba się zakwaszać po?żeby zbić to wspólne ph z nasieniem? Czy w metodzie O+12 też się zakwszać?

mój syn też ma katar od tygodnia i żadnych innych objawów, może to też zęby.

reklama
trzeba się przemęczyć z tymi zębami... dopiero przy tych czworkach katar się pojawił. A właśnie te trójki Martyna słyszałam że są najgorsze, oby wyszły u nas przed marcem, bo mojemu to późno te zęby wychodzą, pierwszy się przebił jak miał dopiero 9 mc i 4 dni i teraz miał długą przerwe w ząbkowaniu bo od kwietnia :)

Maziajka a masz zdjęcie tych jajek? :) bo może rzeczywiście to wargi sromowe. Aczkolwiek dla mnei to juz czarna magia. Musze przeszkolic się jakoś przed koljenym usg :-)

Elena mojej czworki wyszly jak 10 miesiecy miala... Teraz chyba 3 ki ja mecza... Ma juz 1i2 na gorze, jedynki nz dole i wszystkie czworki, teraz chyba trojki ida no i te 2ki z dolu bo przeciez nie piatki chyba... Masakre mamy z tymi zebami caly czas...

Elena sprowadzilam sobie zel na zabkowanie z USA jest najbardziej skuteczny z tego co jest dostepne na rynku orajel sie to zowie i znieczula dziaslo tak jak u dentysty po zastrzyku, tylko nie na tak dlugo... Smaruje jej jak juz nie dajemy rady, zwlaszcza w nocy...ale to. Oje najmlodsze najciezej zabkuje...

mi lekarz mowil ze trzeba wcierac dłuższą chwilę też żele bo inaczej dziecko zjada i sobie co najwyżej znieczuli żołądek. u nas w sumie nic nie działa no moze po nurofenie jest trochę lepiej. nam się wybiła jedna trójka i reszta idzie.pozniej już tylko piątki no i od początku przy drugim :) u na pierwszy ząb był na pół roczku

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry