reklama
Magic_87
Fanka BB :)
Heyka dziewczyny widzę że dużo naskrobałyście :-) i dobrze niech forum dalej tętni życiem
Co do częstego przytulanka to ostatnio natknęłam się na artykuł który potwierdzał że częste przytulanko sprzyja poczęciu chłopca a nie dziewczynki, podobno to też uwarunkowane jest społecznie. Wówczas jest mniej plemników w spermie ale za to są one pozbawione rozmaitych wad - mi z tej kombinacji też wyszedł chłopiec natomiast pierwszy powstał z 7 dniowej wstrzemięźliwości na 2 dni przed owu.
Ostatnio gdzieś na forum babeczka pisała że kupiła wirówkę i jej mąż odwirował nasienie oddzielając plemniki żeńskie od męskich i że jej się udało hehe
Co do częstego przytulanka to ostatnio natknęłam się na artykuł który potwierdzał że częste przytulanko sprzyja poczęciu chłopca a nie dziewczynki, podobno to też uwarunkowane jest społecznie. Wówczas jest mniej plemników w spermie ale za to są one pozbawione rozmaitych wad - mi z tej kombinacji też wyszedł chłopiec natomiast pierwszy powstał z 7 dniowej wstrzemięźliwości na 2 dni przed owu.
Ostatnio gdzieś na forum babeczka pisała że kupiła wirówkę i jej mąż odwirował nasienie oddzielając plemniki żeńskie od męskich i że jej się udało hehe
Maziajko..Paulinka dała Ci dobrego linka do tych testów ktore sprawdziłam. One działają identycznie dobrze co te z zieloną końcówką z Ebay. Ja właśnie tych z linku używałam i cena nie tragiczna. Powodzenia.
Ja 3.08 mam wieczorem te badania prenatalne,trochę się stresuje.
Ja 3.08 mam wieczorem te badania prenatalne,trochę się stresuje.
Airfix dziekuje za potwierdzenie:-) trzymam kciuku za badania bedzie dobrze
magic hahaha z ta wirowka.az.sie oplulam!!
A u mnie @ dzien drugi i to jakas maskra leci ze mnie strasznie skrzepy Bog wie co...mialam podejrzenia ze tak bedzie bo krwawilam wtedy tylko 1 dzien a potem tylko plamilam.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
magic hahaha z ta wirowka.az.sie oplulam!!
A u mnie @ dzien drugi i to jakas maskra leci ze mnie strasznie skrzepy Bog wie co...mialam podejrzenia ze tak bedzie bo krwawilam wtedy tylko 1 dzien a potem tylko plamilam.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Magic - o matko i jakby ta wirowka się miał ktoś obsługiwać jakoś nie widzę mężów w tym hehe .
Airfix - kciuki za wizytę myślałam że masz jutro ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Airfix - kciuki za wizytę myślałam że masz jutro ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Fanka BB :)
To ja bym chciała linka do tej wirówki plemników haha ha
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ale tu cisza dzisiaj
Ja dzisiaj poszalam na allegro kupilam te testy owulacyjne, do tego jeszcze 5 testow ciazowych tych kardoline co Airfix polecalam kupilam jeszcze Wapń w tabletkach i Witaminę B6 w tabletkach.Takze bede brac juz witamine C, Witamine B6, Magnez, Kwas Foliowy i Wapń chyba zwariowałam
Ja dzisiaj poszalam na allegro kupilam te testy owulacyjne, do tego jeszcze 5 testow ciazowych tych kardoline co Airfix polecalam kupilam jeszcze Wapń w tabletkach i Witaminę B6 w tabletkach.Takze bede brac juz witamine C, Witamine B6, Magnez, Kwas Foliowy i Wapń chyba zwariowałam
Podziel się: