reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonina ja mam owulacyjny bo on sie rozni tym ze ma 2 miejsca po przecinku.

Kochane a ile macie ph po seksie?bo u mnie 7 jak nie wiecej..normalny fiolet po tej spermie i nawet sylk uzyty nie pomogl..:(

reklama
Millo póki sperma nie wyleci cała to zawsze będzie takie ph :)
Ja zasugerowalam się szyjka ze zaczęła robić się twarda, juz bylam przekonana ze zamknieta i zaczela sie obnizac i tego dnia śluz był typowo kremowy, więc już znaki świadczące ze owulacja minela.
Ale ile godzin to nie wiem dokładnie ale sadzac po takiej szyjce to juz mysle ze troche minelo i nawet kazalam mężowi wrócić wczensiej z roboty i wkoncu była 15:30, bo wieczorem to bałam się ze będzie za pozno :-)
Ja dzień wcześniej miałam taka jak opisują ze jest podczas owulacji czyli w dotyku jak usta a dzień później była już już dotyku jak nos :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a Wy nie czujecie owu? Bo ja mam taki bol owulacyjny ze nie sposob nie zauwazyc nie raz nawet nospe bralam...takze u mnie z 0+12 nie bylo by problemu. Ale jakos szkoda mi cyklu by probowac tylko na 0+12 tymbardziej ze moze mi wyskoczyc owu rano a do nocy bede w pracy i juz dupa blada:p

Antonia najlepiej wlasnia taki z 2 kreskami po przecinku ja juz kiedys kupilam ale mierzylam bardzo krotko.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziwnie pobolewaja mnie piersi. Nigdy tak nie mialam, nawet przrd @ teraz mam 2 dni do @ i jakos tak dziwmie..może od biegania? Ale biegam już pół roku i nigdy tak się nie zdarzyło. Mam nadzieję że to nie ciąża bo inaczej miało to być. Ostatnio w 19 dc gin mówił że jest pecherzyk dość duży więc zaraz owu, myślicie że to moglby być już zarodek???

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziwnie pobolewaja mnie piersi. Nigdy tak nie mialam, nawet przrd @ teraz mam 2 dni do @ i jakos tak dziwmie..może od biegania? Ale biegam już pół roku i nigdy tak się nie zdarzyło. Mam nadzieję że to nie ciąża bo inaczej miało to być. Ostatnio w 19 dc gin mówił że jest pecherzyk dość duży więc zaraz owu, myślicie że to moglby być już zarodek???

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlaczego nie ciąża? Nie chcesz jeszcze w tym cyklu? Zrób test dla pewności ☺. Ja w tym cyklu po odstawieniu anty też mam dziwne objawy, chyba organizm dochodzi do siebie po hormonach. Mam mieć @ w niedzielę 7go, wczoraj cały dzień w podróż z urlopu : ból krzyża jak na @, jakieś nitki krwi w śluzie, nawet śluz różowy chwilami. Kupiłam najdroższe podpaski w moim życiu na lotnisku pewna że to @ zwariowała i nic... Nie przyszła, więc też mam wariatkowo. Co do biegania biegam 3 mc, chcę schudnąć przed dzidziusiem.

Antonia na pewno to nie byl zarodek ..ciaze na usg widac dopiero gdy beta osiaga 1500 takze nie ma szans.Moze cos Ci sie rozregulowalo albo za bardzo sie wsluchujesz w siebie tez tak mam...ja w tym cyklu czulam bol owulacyjny a nie mialam w ogole owulacji czlowiek sobie potrafi duzo rzeczy wkrecic...

Ja uciekam do pracy a mam takiego lenia mam.nadzieje ze to juz ostatni miesiac tak bardzo bym chciala!!!

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajko ja nie czuje nic w czasie owulki.Kompletnie nic..ale jak mam okres to jade na tabletkach i zdycham..
Elena dzięki za odpowiedz:*Póki co wykres mam taki..ale te 2 dni teraz to syn sie budził o 4 i dupa..bo zawsze o 6 badam.A Ty jak sie czujesz?Masz jakies przeczucie kto tam siedzi u Ciebie?Ja w 1 wiedziałam ze chłopak od początku jak sie dowiedziałam ze jestem choć się łudziłam do konca haha:D
W ogole to obstawiam owulacje 4 lub 5 max (bo według ost cykli to mam miec taki 26-28 dni) a nie jak wskazuje na wykresie ok 33. a testy jeszcze nie wychodzą..niebieskie 0 a na różowym od wczoraj cień cienia.. myslicie ze jest mimo to szansa ze tak szybko sie to potoczy?
Antonina i Ty jeszcze testu nie zrobilas?:D ja bym juz chyba z 3 walneła haha:D

Byłam rano na badaniach. Magnez,Wapń,sód i potas i progesteron..

Załączniki

• wykres.jpg
    wykres.jpg
    123,3 KB · Wyświetleń: 56
Do góry