reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Ja tez od lipca biorę wapń, folik i b6 a już od dawna magnez. Niech się kumuluje, nie zaszkodzi :-)
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Maziajko to widze na pełnej ja zamowilam wit b6 50 mg i czekam i czekam..i sie przed owu nie doczekam:/
Jutro ide na badania tych mineralow zasciekawe czy cos wzrosło..ale hormonow nie robie bo nic nie robilam w nich kierunku zeby sie pozmienialy to chyba nie ma sesnu sprawdzac..
Kochane ten sylk aplikowac przed seksem i po?Nie wybije to plemnikow?Ja mam 5 ph ogolnie a posylku mi tak do 4.5 max zejdzie ale sie zastanawiam czy po zetknieciu sie z tym spermy czy to nie zabije ich?
Jutro ide na badania tych mineralow zasciekawe czy cos wzrosło..ale hormonow nie robie bo nic nie robilam w nich kierunku zeby sie pozmienialy to chyba nie ma sesnu sprawdzac..
Kochane ten sylk aplikowac przed seksem i po?Nie wybije to plemnikow?Ja mam 5 ph ogolnie a posylku mi tak do 4.5 max zejdzie ale sie zastanawiam czy po zetknieciu sie z tym spermy czy to nie zabije ich?
Ostatnia edycja:
Oliwia chcialabym miec corke i biore dlatego tyle tego[emoji14]
Antonia ja od kwoetnia biore folik i mg zB6 a teraz dowale jeszcze sama b6 wapn i wit C.Dodam ze kwasu biore podwojna dawke bo choruje na jamistosc rdzenia wiec wole dmuchac na zimne.Plan mam taki testy owu od 8 dc jak w zegarku 2 razy dziennie o tej samej porze , seks dziennie , od 24 dc bede robic test i jak tylko wyjdzie to zbadam progesteron zeby wiedziec czy wlaczac dupka.Wolalabym.juz go brac ale ginka powiedziala ze w razie pozytywnego testu zbadac progesteron i dopiero wtedy...
Millo.my uzywamy sylku podczas seksu raczej jest przyjazny dla plemnikow ma ph 4.5 zreszta zbadaj soboe jak.masz paski ph.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia ja od kwoetnia biore folik i mg zB6 a teraz dowale jeszcze sama b6 wapn i wit C.Dodam ze kwasu biore podwojna dawke bo choruje na jamistosc rdzenia wiec wole dmuchac na zimne.Plan mam taki testy owu od 8 dc jak w zegarku 2 razy dziennie o tej samej porze , seks dziennie , od 24 dc bede robic test i jak tylko wyjdzie to zbadam progesteron zeby wiedziec czy wlaczac dupka.Wolalabym.juz go brac ale ginka powiedziala ze w razie pozytywnego testu zbadac progesteron i dopiero wtedy...
Millo.my uzywamy sylku podczas seksu raczej jest przyjazny dla plemnikow ma ph 4.5 zreszta zbadaj soboe jak.masz paski ph.
Antonia2016
Maziajka wiesz co mi wyszło odnośnie tych testów. Pisałam :-) 9 dc kulminacja w kreskach a na usg w 19 dc wyszło że jestem przed owu mając 26 dniowe cykle. Nieźle co? Nie bardzo zatem wierzę w te testy, chyba... Ja jakoś strzele od razu po @ raz, może właśnie jakoś 9 dc a potem przed @ jakoś może w 20 dc. Zobaczymy. Ide teraz w sierpniu znowu na usg, będę wtedy w 13 dc, zobaczymy tym razem co z tymi jajeczkami :-)
Millo
Maziajko dzieki za infoja pare razy dziennie aplikuje sylk bo te ph mam wysokie..
My tez codziennie seksik ..wole myslec ze jednak te meskie sie oslabiaja haha
Antonina bedziesz strzelac raz po okresie i ok 20 dc?dobrze zrozumialam?
Ja wlasnie 13 dc ide do gina na usg.Jestem ciekawa co powie bo z obstawien to ten cykl z tych krotszych wlasnie
My tez codziennie seksik ..wole myslec ze jednak te meskie sie oslabiaja haha
Antonina bedziesz strzelac raz po okresie i ok 20 dc?dobrze zrozumialam?
Ja wlasnie 13 dc ide do gina na usg.Jestem ciekawa co powie bo z obstawien to ten cykl z tych krotszych wlasnie
Antonia2016
Millo, tak, chyba w pierwszym cyklu tak zacznę. Zobaczę jeszcze co tam wyjdzie na usg w 13 dc. Jeśli się potwierdzi że mam późne owu to jakoś zmodyfikuje plan
Antonia poprobuje z tymi testami i z mierzeniem tempki zobaczymy co z tego bedzie.
Millo ja tez wole dmuchac na zimne i nie odpuszczac ani jednego dnia tymbardziej ze te odstepy g**** daja
Millo ja tez wole dmuchac na zimne i nie odpuszczac ani jednego dnia tymbardziej ze te odstepy g**** daja
Millo
Maziajko haha znaczy sie ja odstep robie ale mniejszy i tak^^ale od okresu do odstepu codzienie seksik..choc te bez orgazmu juz Mi bokiem wychodza:/i ostatnio przez sen doszlam buhahaha wkoncu
Elena jak zczaic kiedy jest mniej wiecej owulka plus 12h?Prowadze ten kalendarz na ovu z temp.Czy to sie jakos da wyznaczyc kiedy mniej wiecej?
Elena jak zczaic kiedy jest mniej wiecej owulka plus 12h?Prowadze ten kalendarz na ovu z temp.Czy to sie jakos da wyznaczyc kiedy mniej wiecej?
reklama
Antonia2016
A jakim termometrm mierzycie? Może być zwykły by nie ponosić kosztów?
Podziel się: