reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka, a tak z ciekawości - lekarz zalecił Ci suplementację wit C i B, robiłaś badania, czy masz niedobory? Czy to tak profilaktycznie?

reklama
Maziajko to widze na pełnej:D ja zamowilam wit b6 50 mg i czekam i czekam..i sie przed owu nie doczekam:/

Jutro ide na badania tych mineralow zas:(ciekawe czy cos wzrosło..ale hormonow nie robie bo nic nie robilam w nich kierunku zeby sie pozmienialy to chyba nie ma sesnu sprawdzac..

Kochane ten sylk aplikowac przed seksem i po?Nie wybije to plemnikow?Ja mam 5 ph ogolnie a posylku mi tak do 4.5 max zejdzie ale sie zastanawiam czy po zetknieciu sie z tym spermy czy to nie zabije ich?:D

Ostatnia edycja:
Oliwia chcialabym miec corke i biore dlatego tyle tego[emoji14]
Antonia ja od kwoetnia biore folik i mg zB6 a teraz dowale jeszcze sama b6 wapn i wit C.Dodam ze kwasu biore podwojna dawke bo choruje na jamistosc rdzenia wiec wole dmuchac na zimne.Plan mam taki testy owu od 8 dc jak w zegarku 2 razy dziennie o tej samej porze , seks dziennie , od 24 dc bede robic test i jak tylko wyjdzie to zbadam progesteron zeby wiedziec czy wlaczac dupka.Wolalabym.juz go brac ale ginka powiedziala ze w razie pozytywnego testu zbadac progesteron i dopiero wtedy...

Millo.my uzywamy sylku podczas seksu raczej jest przyjazny dla plemnikow ma ph 4.5 zreszta zbadaj soboe jak.masz paski ph.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka wiesz co mi wyszło odnośnie tych testów. Pisałam :-) 9 dc kulminacja w kreskach a na usg w 19 dc wyszło że jestem przed owu mając 26 dniowe cykle. Nieźle co? Nie bardzo zatem wierzę w te testy, chyba... Ja jakoś strzele od razu po @ raz, może właśnie jakoś 9 dc a potem przed @ jakoś może w 20 dc. Zobaczymy. Ide teraz w sierpniu znowu na usg, będę wtedy w 13 dc, zobaczymy tym razem co z tymi jajeczkami :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko dzieki za info:)ja pare razy dziennie aplikuje sylk bo te ph mam wysokie..
My tez codziennie seksik ..wole myslec ze jednak te meskie sie oslabiaja haha:p

Antonina bedziesz strzelac raz po okresie i ok 20 dc?dobrze zrozumialam?
Ja wlasnie 13 dc ide do gina na usg.Jestem ciekawa co powie bo z obstawien to ten cykl z tych krotszych wlasnie

Millo, tak, chyba w pierwszym cyklu tak zacznę. Zobaczę jeszcze co tam wyjdzie na usg w 13 dc. Jeśli się potwierdzi że mam późne owu to jakoś zmodyfikuje plan

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia poprobuje z tymi testami i z mierzeniem tempki zobaczymy co z tego bedzie.

Millo ja tez wole dmuchac na zimne i nie odpuszczac ani jednego dnia tymbardziej ze te odstepy g**** daja:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko haha znaczy sie ja odstep robie ale mniejszy i tak^^ale od okresu do odstepu codzienie seksik..choc te bez orgazmu juz Mi bokiem wychodza:/i ostatnio przez sen doszlam buhahaha wkoncu

Elena jak zczaic kiedy jest mniej wiecej owulka plus 12h?Prowadze ten kalendarz na ovu z temp.Czy to sie jakos da wyznaczyc kiedy mniej wiecej?

reklama
Do góry