reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajko ja zielonych nie mam tylko rozowe ale linku z tel nie wkleje:(

Ale mnie glowa boli od wczoraj..masakra jakas:(

reklama
Heyka dziewczyny widzę że dużo naskrobałyście :-) i dobrze niech forum dalej tętni życiem

Co do częstego przytulanka to ostatnio natknęłam się na artykuł który potwierdzał że częste przytulanko sprzyja poczęciu chłopca a nie dziewczynki, podobno to też uwarunkowane jest społecznie. Wówczas jest mniej plemników w spermie ale za to są one pozbawione rozmaitych wad - mi z tej kombinacji też wyszedł chłopiec :-) :) natomiast pierwszy powstał z 7 dniowej wstrzemięźliwości na 2 dni przed owu.
Ostatnio gdzieś na forum babeczka pisała że kupiła wirówkę i jej mąż odwirował nasienie oddzielając plemniki żeńskie od męskich i że jej się udało hehe

Maziajko..Paulinka dała Ci dobrego linka do tych testów ktore sprawdziłam. One działają identycznie dobrze co te z zieloną końcówką z Ebay. Ja właśnie tych z linku używałam i cena nie tragiczna. Powodzenia.

Ja 3.08 mam wieczorem te badania prenatalne,trochę się stresuje.

Airfix dziekuje za potwierdzenie:-) trzymam kciuku za badania bedzie dobrze:)

magic hahaha z ta wirowka.az.sie oplulam!!

A u mnie @ dzien drugi i to jakas maskra leci ze mnie strasznie skrzepy Bog wie co...mialam podejrzenia ze tak bedzie bo krwawilam wtedy tylko 1 dzien a potem tylko plamilam.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ale tu cisza dzisiaj:)

Ja dzisiaj poszalam na allegro kupilam te testy owulacyjne, do tego jeszcze 5 testow ciazowych tych kardoline co Airfix polecalam kupilam jeszcze Wapń w tabletkach i Witaminę B6 w tabletkach.Takze bede brac juz witamine C, Witamine B6, Magnez, Kwas Foliowy i Wapń chyba zwariowałam:D

Do góry