Magic_87
Fanka BB :)
Dziewczyny moge wam podac mieszanki ale uwazam ze nie powinnyscie ich brac one sa typowo na torbiele endo niektore z ziol dzialaja silnue przeciwnowotworowo uwazam ze mieszanki nalezy dostisowac indywidualnie ja bardzo duzo sie w tym zaglebialam zanim je kupilam, informacje od kwalifikiwanych zielarzy ponadto czesc ziol bardzo trudno dostac mnie jedna kuracja kosztowala prawie 200zl, ponadto troche zmienialam mieszanke aby uniknac ziol typowo chlopczylowych jak np oryginalny zenszen syberyjski ekstrahowany na inny lek immunomodulujacy itp czesc mieszanki bylo oparte tez o nasz niepokalanek pieprzowy tylko ze w duzych dawkach:-) takze dziewczyny uwazam ze ograniczcie sie do znanych wam ziolek ewentualnie idzcie do dobrego zielarza bo mizna sobie namieszac znam takie przepadki, jednakze odpowiednio dobrane ziolka dzialaja cuda albo witaminy np niedobor wit B6 powoduje kamice itp. Duze dawki wit. C zwalczaja np nowotwor jelita grubego itp to sa info potwierdzone badaniami naukowymi!:-) ja jak stosowalam sie do swoich zasad odnosnie suplementacji i witamin bylam zdrowsza planowanie plci gliwnie silnie zakwaszajaca dieta rozregulowala mi organizm