reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paulina ja sie broniłam nogami i rękami przed laparo, był czas w tamtym roku że mała torbielka urosła mi do rozmiaru ponad 5 cm czyli operacyjna i też już miałam wizję laparo bądź gorzej normalnego cięcia a nie chciałam tego bo chciałam w tym roku zajść w ciąże a z tego co wiem po cięciu lekarze zalecają ok. 2 lat przerwy :-/ chociaż powiem wam szczerze że mam znajomą która po cc zaraz zaszła w kolejną ciąże i nic się nie stało tylko miała powiedziane że na pewno poród skończy się cc. Jak byłam u lek na prenatalnym to mówił że był na praktyce w Izraelu a tam 10-20 cc to normalka (u jednej kobiety!!!:szok:)

Paulina i Arfix jeśli mogę spytać a ile macie lat?

Coś sie tu odludniło szkoda najbardziej lubię to forum mam wrażenie, że dziewczyny tutaj najbardziej mnie rozumieją:-)

reklama
Też mam wrażenie, że to forum się mega wyludniło, że już nie dochodzą nowe osoby. Może to wynika ze statystyk, które potwierdzają, że płeć dziecka to 50/50? Nie mam pojęcia, przecież od początku było tu pisane, że porady tu zawarte mogą tylko przybliżyć do wymarzonej płci, a nie ją zagwaratnować.

O to ja jestem najmłodsza :) Mam 25 lat :)

Hej paulinko duzo zalezy to i dieta i sluz ale nie wazne jaka plec grunt zeby bylo zdrowe i zeby udalo sie nam zajsc w ciaze airfx a ty jestes z kielc aga 30 to dopiero poczatek zycie zaczyna sie po 40☺ ja mam dopiero 23 w lutym skoncze 24 leca te lata

Kurcze robiłam dzisiaj test z sodą i się nie pieniła więc dziewczynka. Traktuję oczywiście to z przymrużeniem oka ;) robiła któraś z was ten test na płeć albo słyszała ?

Aga30 ja nie robiłam testu z sodą. Potem bym sobie wkręcała :)

Teraz już więcej razy robią cc niż kiedyś.

Ja mam 32 a za pół roku 33 :)

Airfix, Paulina ja jak miałam zamiar szukać pracy. I tak nic nie wychodziło, to akurat się udało.

reklama
Do góry