reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aljul, cudny kociak. Wytarmoś go ode mnie.
Ana, ale będzie numer. Laska tez w niebieskim dobrze wygląda. :-D Ja miałam termin na 4 stycznia i urodziłam dzień później. Spokojnego porodu. :tak:
Kate, lepiej nurofen niż panadol. Może płukanie szałwia, rumiankiem by pomogło? Napar z oregano, tymianku? Napisz mi na priva albo lepiej na FB jakie ma objawy. Ja właśnie kupilam kieckę, a tez butów nie mam. Idziemy boso?
Ilaczek, o której masz tę wizytę? Przebieram nogami...

reklama
macy dziękuję - kociaka wytarmosiłam aż się zmęczył i ....poszedł spać:tak:
Jak humor? poprawił się troszkę?
robiłam na Święta ciasto i podzielę się przepisem - wyszło fajne - kruche i mało słodkie
wiśniowa pokusa - przyslijprzepis.pl

kate nam jeszcze nie kazała doktor przy tym zapaleniu podawać nabiału i gorących posiłków - tylko schłodzone do temp. pokojowej (bo ból w buziaczku może się nasilać)

Ilaczku &&&&& za syneczka cały czas zaciskam i nie puszczam. Może to i lepiej że wizyta będzie w styczniu - to już będzie troszkę później i uda się lepiej przyjrzeć narządom dzidziusia

Ostatnia edycja:
Tak wizyta 8 stycznia.
Moja gin wczoraj stwierdziła że dzisiaj nie będzie usg bo raz ze nie miejsca, po drugie ze chyba na zawał padnie ze stresu, bo pewnie i tak z tego usg nic nie wyniknie tylko gdybanie;)
Aljul śliczny kociak, ma cudne niebieskie oczy.
Ja zawsze z sylwestra boso wracałam wiec moze pójdzcie w starych butach a wrócić na boso :)

Aljul kocisko super tez bym wyczochrala :)
Andziak slicznie wygladasz, figure masz piekna a chlopaki przystojniaki Ci rosna
Ilaczek :*
Macy u Was cieplo to i na boso mozna smigac ;)
Milego dnia wszystkim

na pierwszej fotce ja jędruś i kuba. Na drugiej ja. Na trzeciej ja jędruś bartek i filip. (nie wiem czemu dwa razy)na czwartej bartek kuba jędrek i ja. Na ostatniej ja z jędrulą

Andziak0307 super ekipa! Chłopaki prawdziwe przystojniaki! To dla zwieńczenia dzieła córci życzę :-) jeśli to oczywiście wasze marzenie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry