reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aljul, cudny kociak. Wytarmoś go ode mnie.
Ana, ale będzie numer. Laska tez w niebieskim dobrze wygląda. :-D Ja miałam termin na 4 stycznia i urodziłam dzień później. Spokojnego porodu. :tak:
Kate, lepiej nurofen niż panadol. Może płukanie szałwia, rumiankiem by pomogło? Napar z oregano, tymianku? Napisz mi na priva albo lepiej na FB jakie ma objawy. Ja właśnie kupilam kieckę, a tez butów nie mam. Idziemy boso?
Ilaczek, o której masz tę wizytę? Przebieram nogami...

reklama
macy dziękuję - kociaka wytarmosiłam aż się zmęczył i ....poszedł spać:tak:
Jak humor? poprawił się troszkę?
robiłam na Święta ciasto i podzielę się przepisem - wyszło fajne - kruche i mało słodkie
wiśniowa pokusa - przyslijprzepis.pl

kate nam jeszcze nie kazała doktor przy tym zapaleniu podawać nabiału i gorących posiłków - tylko schłodzone do temp. pokojowej (bo ból w buziaczku może się nasilać)

Ilaczku &&&&& za syneczka cały czas zaciskam i nie puszczam. Może to i lepiej że wizyta będzie w styczniu - to już będzie troszkę później i uda się lepiej przyjrzeć narządom dzidziusia

Ostatnia edycja:
Tak wizyta 8 stycznia.
Moja gin wczoraj stwierdziła że dzisiaj nie będzie usg bo raz ze nie miejsca, po drugie ze chyba na zawał padnie ze stresu, bo pewnie i tak z tego usg nic nie wyniknie tylko gdybanie;)
Aljul śliczny kociak, ma cudne niebieskie oczy.
Ja zawsze z sylwestra boso wracałam wiec moze pójdzcie w starych butach a wrócić na boso :)

Aljul kocisko super tez bym wyczochrala :)
Andziak slicznie wygladasz, figure masz piekna a chlopaki przystojniaki Ci rosna
Ilaczek :*
Macy u Was cieplo to i na boso mozna smigac ;)
Milego dnia wszystkim

na pierwszej fotce ja jędruś i kuba. Na drugiej ja. Na trzeciej ja jędruś bartek i filip. (nie wiem czemu dwa razy)na czwartej bartek kuba jędrek i ja. Na ostatniej ja z jędrulą

Andziak0307 super ekipa! Chłopaki prawdziwe przystojniaki! To dla zwieńczenia dzieła córci życzę :-) jeśli to oczywiście wasze marzenie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry