reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

aljul, ależ Twój Chaki rośnie jak na drożdżach, śliczny jest a ostatnia fotka rozłożyła mnie na łopatki hihihi :-D Nemo też tak lubi na luzaka siedzieć:

Zobacz załącznik 661632

A na kocie brojenie jest super lekarstwo - drugi kot! Koty zajmują się sobą więc z nudów nie broją w domu - sprawdzone i potwierdzone! :-D

Andziak, ślicznie wyglądasz a z chłopców prawdziwi przystojniacy, ależ Jędruś wyrósł!

Niechaj się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia.
Niechaj się spełnią te od dawna pomijane,
te mówione głośno lub cicho szeptane.
Niechaj się spełnią i te wyśnione po zmroku,
tego Wam życzę w nadchodzącym Nowym Roku.

reklama
Kochane, ja również życzę każdej by ten 2015 rok był dla każdej lepszy. niech posypią się na naszym forum || kreseczki:) i spełnią sie marzenia te małe i te duże oraz żeby każda wiadomość ogłaszana była Tą radosną informacją Dużo zdrówka, miłości i radości :*

Ostatnia edycja:
Na Nowy Rok życzę:
  • systematyczności w braniu suplementów :-)
  • dyscypliny w trzymaniu diety :baffled:
  • właściwego PH :szok:
  • korzystnych jonów :oo:

Siły do walki o własne marzenia i spełnienia tych marzeń...

Kopiuszku - serdeczne gratulację! Spokojnych 9 m :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Laski tak tak życzmy sobie tego wszystkiego tych owocnych starań i zdrowych ślicznych dzieci!

Piranha dziękuję za namiary na suplementy b-complex już mam a pozostałe w drodze czy te suplementy można brać po owulacji w cyklach staranek - nie zaszkodzą one potencjalnej ciąży... i mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie bądź innych Dziewczyn w jakich odstępach w sensie ile dni przed lub po owulacji były staranka i z nich najcześćiej rodziły się dziewczynki wśród naszych forumowiczek?

Kopiusziuszek - Gratuluję ! jestem nowa i nie pamiętam starałaś się o synka czy córcię:)

user-offline.png

Do góry