reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anufifi Wlasnie te cykle staraniowe nigdy nie sa takie jakbysmy chciały :) Człowiek to liczy, wylicza ,planuje....a w cyklu staraniowym wszystko idzie swoim torem :)

maran- atha To tak po cichu zaciskam kciuki &&& żeby z tego spontanu coś wyszło ;)

mrooowka Ja dawno nie farbowałam włosow na jasne blondy i tak się teraz czaje ;) Boję sie ze wyjdzie za jasny

reklama
kate.... Ale cudeńka !! Wszystko bym chciała mieć :)

Dziewczyny te które potrzebują testów owulacyjnych to daje znać że pojawiły się na allegro te nasze z zieloną końcówką :)

ja kupiłam własnie te zielone z aukcji i okazało sie ze są dwie kamienice ode mnie :) wiec poszłam je odebrac
dziewczyny co wiecie o lubrykancie conceive plus??? bo własnie tam mają rózne cuda ułatwiające zajscie ...ale to pewnie chłopczykowe??

kate - śliczności! sama bym chciała takie cuda mieć na święta...

mrooowka Ja dawno nie farbowałam włosow na jasne blondy i tak się teraz czaje ;) Boję sie ze wyjdzie za jasny
Ja tam sobie powtarzam,że włos nie ręka - jakby co to odrośnie :-) a i kolor nie problem zmienić gdyby się coś nie udało :-)

ja kupiłam własnie te zielone z aukcji i okazało sie ze są dwie kamienice ode mnie :) wiec poszłam je odebrac
dziewczyny co wiecie o lubrykancie conceive plus??? bo własnie tam mają rózne cuda ułatwiające zajscie ...ale to pewnie chłopczykowe??
Nigdy nie słuszałam o takim wynalazku...

Anufifi Te wszystkie lubrykanty ułatwiające poczęcie to raczej chłopczykowe, z dziewczynkowych lubrykantów ( ale nie ułatwiających zajście w ciąże ) jest tylko Sylk. Ja tez zamówię od nich chyba te testy, tylko przesyłka 9.50, to za tą kwotę testy+ przesyłka na ebay miałam 40 testów aż ;)

Mrooowka Ja mam problem z moimi włosami taki że one nie rosną ;) Ja mam od 14r.ż takiej samej długości włosy, kruszą się na koncowkach, wypadają, koncówki to mam porozdwajane na siódmą stronę , a stosuje i odzywki, olejki, cuda....wszystko tylko wizualnie poprawia stan włosów. I dlatego przestałam farbowac, bo myslalam ze dam im odpocząć, że i koncowki przestana sie łamać i wreszcie zapuszczę włosy- ale nic z tego, po 3 latach dalej to samo.

reklama
Heyka dziewczyny trochę mnie nie było ale szkoda gadać choroba w moim domu zagościła się nieźle najpierw ja, potem M a teraz mój maluszek :-(
Male liski cudowna wiadomość i przepiękny prezencik pod choinkę, chyba lepszego nie mogłaś sobie wymarzyć ;-)
Anufifi cóż tak z cyklami bywa ja mam tak co miesiąc, jak już myślę że się coś wyregulowało to bach następny cykl jest już rozwalony wiec średnio widzę staranka :wściekła/y: Teraz z grubej rury zamawiam sobie 50g czystego myo inozytolu i 200g sproszkowanego czystego agnus castus i będę sobie dawkować po 1g myo i 1.2g agnus dziennie zobaczymy, może takie dawki mi coś wyregulują.
Kate śliczności

Ostatnio przeglądając neta natrafiłam przypadkiem na fajną skrótową tabelkę przedstawiającą zestawienie pokarmów alkalizujących i zakwaszających link Pokarmy alkalizujące i zakwaszające | Akademia Witalności można z nich wykluczyć potrawy niezalecane przy planowaniu danej płci.

Do góry