reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anufifi Wlasnie te cykle staraniowe nigdy nie sa takie jakbysmy chciały :) Człowiek to liczy, wylicza ,planuje....a w cyklu staraniowym wszystko idzie swoim torem :)

maran- atha To tak po cichu zaciskam kciuki &&& żeby z tego spontanu coś wyszło ;)

mrooowka Ja dawno nie farbowałam włosow na jasne blondy i tak się teraz czaje ;) Boję sie ze wyjdzie za jasny

reklama
kate.... Ale cudeńka !! Wszystko bym chciała mieć :)

Dziewczyny te które potrzebują testów owulacyjnych to daje znać że pojawiły się na allegro te nasze z zieloną końcówką :)

ja kupiłam własnie te zielone z aukcji i okazało sie ze są dwie kamienice ode mnie :) wiec poszłam je odebrac
dziewczyny co wiecie o lubrykancie conceive plus??? bo własnie tam mają rózne cuda ułatwiające zajscie ...ale to pewnie chłopczykowe??

kate - śliczności! sama bym chciała takie cuda mieć na święta...

mrooowka Ja dawno nie farbowałam włosow na jasne blondy i tak się teraz czaje ;) Boję sie ze wyjdzie za jasny
Ja tam sobie powtarzam,że włos nie ręka - jakby co to odrośnie :-) a i kolor nie problem zmienić gdyby się coś nie udało :-)

ja kupiłam własnie te zielone z aukcji i okazało sie ze są dwie kamienice ode mnie :) wiec poszłam je odebrac
dziewczyny co wiecie o lubrykancie conceive plus??? bo własnie tam mają rózne cuda ułatwiające zajscie ...ale to pewnie chłopczykowe??
Nigdy nie słuszałam o takim wynalazku...

Anufifi Te wszystkie lubrykanty ułatwiające poczęcie to raczej chłopczykowe, z dziewczynkowych lubrykantów ( ale nie ułatwiających zajście w ciąże ) jest tylko Sylk. Ja tez zamówię od nich chyba te testy, tylko przesyłka 9.50, to za tą kwotę testy+ przesyłka na ebay miałam 40 testów aż ;)

Mrooowka Ja mam problem z moimi włosami taki że one nie rosną ;) Ja mam od 14r.ż takiej samej długości włosy, kruszą się na koncowkach, wypadają, koncówki to mam porozdwajane na siódmą stronę , a stosuje i odzywki, olejki, cuda....wszystko tylko wizualnie poprawia stan włosów. I dlatego przestałam farbowac, bo myslalam ze dam im odpocząć, że i koncowki przestana sie łamać i wreszcie zapuszczę włosy- ale nic z tego, po 3 latach dalej to samo.

reklama
Heyka dziewczyny trochę mnie nie było ale szkoda gadać choroba w moim domu zagościła się nieźle najpierw ja, potem M a teraz mój maluszek :-(
Male liski cudowna wiadomość i przepiękny prezencik pod choinkę, chyba lepszego nie mogłaś sobie wymarzyć ;-)
Anufifi cóż tak z cyklami bywa ja mam tak co miesiąc, jak już myślę że się coś wyregulowało to bach następny cykl jest już rozwalony wiec średnio widzę staranka :wściekła/y: Teraz z grubej rury zamawiam sobie 50g czystego myo inozytolu i 200g sproszkowanego czystego agnus castus i będę sobie dawkować po 1g myo i 1.2g agnus dziennie zobaczymy, może takie dawki mi coś wyregulują.
Kate śliczności

Ostatnio przeglądając neta natrafiłam przypadkiem na fajną skrótową tabelkę przedstawiającą zestawienie pokarmów alkalizujących i zakwaszających link Pokarmy alkalizujące i zakwaszające | Akademia Witalności można z nich wykluczyć potrawy niezalecane przy planowaniu danej płci.

Do góry