Dziewczyny, jak super, że będziecie mieli swoje domki, ogrody - ja z wieeeelką chęcią zamieniłabym mieszkanie w bloku na domek, choćby z 3, 4 tylko pokojami.
Anufifi koniecznie pokaż się nam w nowej fryzurze - to będzie duża zmiana? jakiej długości miałaś włosy? Dziewczyny już o tym pisały i ja też potwierdzam - mi również castagnus nabroił trochę w cyklu, plus jak zaczeliśmy pierwszy miesiąc starań, dostałam plamień śródcyklicznych
a krew w okolicach owu, podwyższa ph, co działa bardziej chłopczykowo. Może to stres, emocje związane ze staraniami tak mieszają w naszych pierwszych cyklach... Siłą woli przesuwaj tą owu
- trzymam kciuki &&&&
Piranhiu a propos starań dziewczynkowych - co twoim zdaniem lepiej łykać, by podnieść trochę poziom progesteronu - b-complex (100 mg) czy castagnus? Czy jest sens łykać obydwie rzeczy na raz?...co u was słychać, co u dzieci? Pamiętam cały czas o mailu do ciebie w sprawie ZA, i na pewno go skrobnę, ale ostatnio mamy bardzo zakręcony czas plus choroby. Przeziębiona jestem od 2 tygodni, próbowałam wszystkimi możliwymi sposobami domowymi postawić się na nogi ale chyba na jutrzejszej wizycie u lekarza dostanę jednak antybiotyk.
Maran jak samopoczucie?...myślami będe z Tobą na usg, trzymam mocno kciuki za dobrą wiadomość &&&&&&&
Katrina kiedy zaczynacie starania
?
Ilaczek chyba już tylko parę dni zostało do twojego usg
&&&&&&&&&&&&&&
Airfix będzie dobrze kochana - jak już twoje wkurzenie sięga zenitu
, wizualizuj sobie jak będzie pięknie wyglądał wasz nowy dom, jaką kuchnię sobie zrobisz, jak urządzisz wasze pokoje. Jak synek się czuje?
miłego weekendu dziewczyny