reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia Alanki tak jak kate... pisze to żywiołowi chłopcy ze swoim urokiem :)i tak jak male liski pisze - To są przystojniacy ;) Mój przed lustrem fryzury układa na piance, żelu haha Ubrania też muszą być extra, ale nie grymasi bardzo przy ubieraniu. Nikt im się nie oprze:) Ja czasem sprawdzam czy mój na żyrandolu nie wisi, bo jest dosłownie wszędzie, jest uparty, chodzi swoimi ścieżkami:) Jest nie ufny do obcych, ale jest tez bardzo wrażliwy przez co łatwo go zranić. Jest inteligentny, na swój sposób potrafi sobie wszystko wytłumaczyć:) Jak u mnie słyszeli że ma być Alanek to było to samo - Tylko nie Alan! To są nie grzeczne dzieci! Nawet ciotka straszyła- że najwięcej spraw karnych u niej w sądzie mają Alany, to dopiero był czaaad:szok: . Skoro najbardziej podoba Wam się Alanek- to tak ma zostać :) to takie połączenie żywiołu z największym skarbem, czyli wymarzone imię dla Twojego synka :)

aljul Mi sie podoba z Syossa jeszcze mix szampana z białym złotem, widziałaś? Cięzko ta farbe kupić, ani u nas, ani w hipermarketach, kiedys raz widziałam w rossmanie, nawet na allegro ciezko dostać, wiec pewnie jakbym zaczeła nia farbowac to znow nie byłoby jej wtedy kiedy by była potrzebna

Ostatnia edycja:
reklama
Airfix fajnie ten kolor wygląda ale sama też go nie spotkałam w sklepie - tak się zastanawiam czy to nie jest ten odcień od którego zaczynałam farbowanie (to było około 3 lata temu) i który mi bardzo przypadł do gustu

dobry wieczór dziewczyny...

nie chcę pisać tutaj co u mnie , napisałam parę słów na grupie...........

Trzymam mocno kciuki za wszystkie starające się przyszłe lub obecne mamusie
za nasze Brzuchatki && za szczęśliwe rozwiązanie w terminie :*

aljul No właśnie, cięzko go zdobyć, zawsze jak patrze na niego na pólce to mam ochotę wziąść, ale potem myśle- gdzie ja za 2-3 miesiace kupie nowe opakowanie ;) A z ciemnych naturalnych blondów mi przypadła jedna farba - Loreal kolor 7.1 Island, bo po innych farbach w tym kolorze mam zielone refleksy ;) a po tym Lorealu nie, i kolor jest taki chłodny, fajny :) Na pierwszym opakowaniu ( starym ) ten kolor był przedstawiony idealnie, jako taki chłodny ciemny blond, a jak zmienili pudełko to tam taki kolor pokazany troche ciepły, albo za brązowy- a wcale taki nie jest :) Jak mi sie gdzies uda znaleść stare zdjecie z włosami w tym kolorze to Ci pokaże

Justi_ :*

hej dziewczynki ...
mnie z blondów najbardziej odpowiada taki : [h=3]Farba LOREAL Casting Creme 1010 lodowy blond... jest taki w sam raz ...jak dla mnie [/h]
strasznie mi sie dziewczyny ciagnie cykl przy tym castagnusie ...najgorzej ze za 10 dni M przyjeżdza i miałam zaczynac nowy cykl starankowy ...a czuje ze owu bedzie tuz przed jego przyjazdem i nici z tego ... :( a wyjedzie zanim nastepne mozliwości bedą ...zdołowałam sie nie ukrywam :(

Anufifi to zawsze tak jest... jak sie tylko obserwuje to wszystko jak w zegarku a jak przychodzi do staran to wszystko sie rozregulowuje... :( u mnie tak samo bylo... nic zaplanowac nie mozna...

Anufifi dziekuje... w tym cyklu mialam sie nie starac, ale wczoraj wieczorem byl sex... jednak nie licze na nic ... nie zalamuj sie, moze akurat wszystko sie ulozy i sie uda.... nigdy nie trac nadziei... &&&

skłamałabym gdybym nie marzyła ze owu przyjdzie własnie za 10 dni ...ale takie cuda to mnie sie raczej nie zdarzają wiec chyba nie powinnam nawet marzyc

może własnie dlatego zaskoczy u was...bo na spontanie :)

reklama
anufifi- cóż...takie to właśnie jest przechlapane...Ale może mąż zrobi ci niespodziankę i wróci wcześniej? ;-)

Dziewczyny...jakaś telepatia - dziś się głowiłam nad farbą do włosów ;-) muszę odświeżyć przed świętami. Wybrałam tym razem popielaty blond z Loreala :-)

Do góry