Jestem ! Przepraszam Was ale mam taki zamet w pracy w domu ze nie ogarniam ! nie ogarniam normalnie
Od zeszlego tygodnia po aferze z tesciowa milcze jak grob....nie pokazuje sie w jej otoczeniu, nie mam ochoty ani tez nie wiem jak zareaguje kiedy ja spotkam bo powiedziala jeszcze pare przykrych slow, ktorych pojac nie umiem, i dotknelo mnie to bardzo
Olusia ma w niedziele urodzinki, planujemy jakis wypad na caly dzien o ile pogoda dopisze
w weekend jezdzilismy za prezentem dla Niej, na szczescie kupilismy to co chcielismy
piranha doczytalam na szybko ze pisalas o kastracji - Nasze wszystkie trzy koty oczywiscie sa kastrowane heh i powiedziec tego, ze po kastracji koty sie uspokajaja powiedziec nie moge na pewno
trzeba jednak zaznaczyc ze nie zmienia sie im charakter jak co po niektorzy uwazaja, na pewno jednak sa bardziej podatne na otylosc
musisz im zagwarantowac dzienna dawke ruchu zeby sie nie rozleniwily jak Desperado - ten to rodem jak swoj pan - spi, je i wedruje do kuwety ..
no przepraszam, wczoraj gonil za biedronka po balkonie
vivienka gratuluje !!!! super, ze doczekalas sie wymarzonych jajeczek
siusiaki gora !
aljul piekny kocio !! jak sie sprawuje ?? :-)
Annette nie wiem kochana, ja na grupe wchodze normalnie, normalnie tez widze Was wszystkie jako czlonkow
:-( a nie mozesz bezposrednio przeze mnie wejsc na grupe ?
justi, zakrecia kochane nie mialam czasu zadzwonic do gina ... wiem wiem nawalam ostatnio ale ciagle zyje czyms, ostatnio badaniami Ł. ( jutro odbieramy wyniczki ). Jak wszystko sie dobrze skonczy a mam nadzieje ze tak to w przyszlym tygodniu obiecuje wziasc sie za siebie !!
Starających się : 13
Oczekujących na staranka : 2
PAŹDZIERNIK 2014 :
Justi - termin @ 11.10 ( 4 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.10 ( 6 cykl starań )
maggie2205 - termin @ 18.10 ( 4 cykl starań )
iweet84 - termin @ 19 .10 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 23.10 ( 2 cykl starań )
Verita - termin @ 23.10 ( 2 cykl starań )
kate.. - termin @ 29.10 ( 3 cykl starań )
Katriina - termin @ .10 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ .10 ( 2 cykl starań )
LISTOPAD 2014 :
Roszpunka - termin @ 04.11 ( 6 cykl starań )
elisse - termin @ 04.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 08.11 ( 18 cykl starań )
Airfix - termin @ .11 ( 15 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
magda1609 ( listopad 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )