reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ilaczek, mnie w pierwszym trymestrze strasznie odrzuciło od słodyczy, nadrobiłam w 2 i 3, lody tez uwielbiałam :-D

elisse
, warto do mokrej karmy dolewać jeszcze troszkę wody, trzymam kciuki by koteczek wydrowiał i czekam na wieści.

Kiraa, dopiero teraz doczytałam maila :zawstydzona/y: Super, że masz recepty, no to ruszamy do boju, co nie? :-)

maran-atha, kciuki by teraz tempka szybowała w górę i nie spadła przez najbliższych kilka miesięcy :-)

Dorcia, u mnie każdy dzień identyczny, zwariować idzie od tego Dnia Świstaka ;-), odetchnę po tej kastracji, będę czekać w klinice aż Nemo się obudzi ...albo prawdopodobnie wyślę M bo to nie na moje nerwy (choć dla faceta temat kastracji jest chyba jeszcze bardziej stresujący) :-D

reklama
Maran-atha
specjalnie dla Ciebie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piranha
myślę że może lepiej Ty to zniesiesz ? Po kastracji kociak to taki - bidulek ... przynajmniej ja miałam takie odczucie ! Pamiętam że bałam się bardzo że kociak będzie cierpieć , miauczeć ...ale nic takiego się nie działo !!!

Elisse &&& za szybkie zdrowienie kociastego ! Mój miał straszne problemy z pęcherzem ... ale odkryliśmy że to na tle psychicznym ! Odkąd jestem w domu ( nie pracuję ) kociaczek przestał chorować ...tfu , tfu , tfu !!!

A ja dzisiaj zastałam u córy pokoju oto taki obrazek ... twórczość parapetowa mojego kota
DSCN7673.jpg

Dziewczynki przepraszam jeśli do którejś z Was się osobiście nie odniosłam ...ale nie ogarniam ! Kilka dni nie kukałam do Was ( rozłożyła mnie grypa żołądkowa z gorączką ) i wyszło jak wyszło

Wszystkim ślę masę pozytywnej energii ..............i fluidki
Bierzcie ile chcecie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Załączniki

• DSCN7673.jpg
    DSCN7673.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Kiraa, :-D:-D:-D Ja mojego wyślę na pewno po urodzeniu, bo ten mój jest wyjątkowo płodnym przypadkiem, a chce więcej! :szok:
Maran-atha, będzie niebieskie. Zobaczysz. Za rok będziesz tuliła swojego okruszka w niebieskich śpiochach. :-)
Dorcia, co u Ciebie? Ty się kobito ogarnij i odzywaj, bo boję się, że znowu nam jakiś numer wywiniesz.

Piranha a powiem Ci jeszcze że pamiętam jak dziś kiedy kociastemu całkiem zeszło znieczulenie i dostał głupawki !!! 5 czy 6 rano ja za telefon do weta że mi kot zwariował i pewnie sobie te wszystkie szwy porozrywa ... a wet w śmiech ! Że nie ma opcji nic się stać bo na nasieniowodach są tylko "pętelki" a moszna nie jest szyta !!! Będzie dobrze ... mówię Ci !!!

Macy :-D mam nadzieje, ze Twoje wizje sie sprawdzą bo ja juz sobie to wyograziłam :)

Dorcia dziekuje :* a powiedz skad Twój kot bierze farby na takie parapetowe "obrazy"

Maran-atha a farby to już inna historia ... córa robiła wczoraj rysunek na plastykę i kociasty jak widać troszkę podkradł ! Wyjątkowo twórczy kot mi się trafił !

Macy ...ja ...numer ... ja ??? Eeeeeeee tam ...jakby czasem coś ...tfu , tfu to dam znać choćby smsem do Piranhy ! Myszo mam pytanie ...czy byłaby szansa wysłać mi do Pl ten cholernie śmierdzący owoc ... jak on się zwał ... durian ? A może orientujesz się czy w Polsce może go kupię ?

macy, hahaha :-D

Dorcia, z tego co czytałam to koty po kastracji właśnie często głupawki dostają, Nono kolejnego dnia rozrabiał jak nigdy - strącił wazon i wpadł potem z półki do śmietnika ...strach się bać ;-) Tu drzemka Nemo z Krzysiem, szkoda, że synek się zasłonił ;-)

Zobacz załącznik 648882

reklama
Piranha a te kociaste to można tak w każdej chwili wziąć na kolana i zasypiają ? Bo mój siedzi na kolankach TYLKO wtedy kiedy sam ma na to ochotę ... inaczej zwieje jak tylko nadarzy się okazja !!! Mój nie jest taki miziasty :-(

Do góry