reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ilaczek, mnie w pierwszym trymestrze strasznie odrzuciło od słodyczy, nadrobiłam w 2 i 3, lody tez uwielbiałam :-D

elisse
, warto do mokrej karmy dolewać jeszcze troszkę wody, trzymam kciuki by koteczek wydrowiał i czekam na wieści.

Kiraa, dopiero teraz doczytałam maila :zawstydzona/y: Super, że masz recepty, no to ruszamy do boju, co nie? :-)

maran-atha, kciuki by teraz tempka szybowała w górę i nie spadła przez najbliższych kilka miesięcy :-)

Dorcia, u mnie każdy dzień identyczny, zwariować idzie od tego Dnia Świstaka ;-), odetchnę po tej kastracji, będę czekać w klinice aż Nemo się obudzi ...albo prawdopodobnie wyślę M bo to nie na moje nerwy (choć dla faceta temat kastracji jest chyba jeszcze bardziej stresujący) :-D

reklama
Maran-atha
specjalnie dla Ciebie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piranha
myślę że może lepiej Ty to zniesiesz ? Po kastracji kociak to taki - bidulek ... przynajmniej ja miałam takie odczucie ! Pamiętam że bałam się bardzo że kociak będzie cierpieć , miauczeć ...ale nic takiego się nie działo !!!

Elisse &&& za szybkie zdrowienie kociastego ! Mój miał straszne problemy z pęcherzem ... ale odkryliśmy że to na tle psychicznym ! Odkąd jestem w domu ( nie pracuję ) kociaczek przestał chorować ...tfu , tfu , tfu !!!

A ja dzisiaj zastałam u córy pokoju oto taki obrazek ... twórczość parapetowa mojego kota
DSCN7673.jpg

Dziewczynki przepraszam jeśli do którejś z Was się osobiście nie odniosłam ...ale nie ogarniam ! Kilka dni nie kukałam do Was ( rozłożyła mnie grypa żołądkowa z gorączką ) i wyszło jak wyszło

Wszystkim ślę masę pozytywnej energii ..............i fluidki
Bierzcie ile chcecie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Załączniki

• DSCN7673.jpg
    DSCN7673.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Kiraa, :-D:-D:-D Ja mojego wyślę na pewno po urodzeniu, bo ten mój jest wyjątkowo płodnym przypadkiem, a chce więcej! :szok:
Maran-atha, będzie niebieskie. Zobaczysz. Za rok będziesz tuliła swojego okruszka w niebieskich śpiochach. :-)
Dorcia, co u Ciebie? Ty się kobito ogarnij i odzywaj, bo boję się, że znowu nam jakiś numer wywiniesz.

Piranha a powiem Ci jeszcze że pamiętam jak dziś kiedy kociastemu całkiem zeszło znieczulenie i dostał głupawki !!! 5 czy 6 rano ja za telefon do weta że mi kot zwariował i pewnie sobie te wszystkie szwy porozrywa ... a wet w śmiech ! Że nie ma opcji nic się stać bo na nasieniowodach są tylko "pętelki" a moszna nie jest szyta !!! Będzie dobrze ... mówię Ci !!!

Macy :-D mam nadzieje, ze Twoje wizje sie sprawdzą bo ja juz sobie to wyograziłam :)

Dorcia dziekuje :* a powiedz skad Twój kot bierze farby na takie parapetowe "obrazy"

Maran-atha a farby to już inna historia ... córa robiła wczoraj rysunek na plastykę i kociasty jak widać troszkę podkradł ! Wyjątkowo twórczy kot mi się trafił !

Macy ...ja ...numer ... ja ??? Eeeeeeee tam ...jakby czasem coś ...tfu , tfu to dam znać choćby smsem do Piranhy ! Myszo mam pytanie ...czy byłaby szansa wysłać mi do Pl ten cholernie śmierdzący owoc ... jak on się zwał ... durian ? A może orientujesz się czy w Polsce może go kupię ?

macy, hahaha :-D

Dorcia, z tego co czytałam to koty po kastracji właśnie często głupawki dostają, Nono kolejnego dnia rozrabiał jak nigdy - strącił wazon i wpadł potem z półki do śmietnika ...strach się bać ;-) Tu drzemka Nemo z Krzysiem, szkoda, że synek się zasłonił ;-)

Zobacz załącznik 648882

reklama
Piranha a te kociaste to można tak w każdej chwili wziąć na kolana i zasypiają ? Bo mój siedzi na kolankach TYLKO wtedy kiedy sam ma na to ochotę ... inaczej zwieje jak tylko nadarzy się okazja !!! Mój nie jest taki miziasty :-(

Do góry