reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

maran-atha, w kolejnym cyklu się uda, tak naprawdę czuję, będę Ci z całego serca i całych sił kibicować.

Verita, dużo zdrówka dla córeczki! Na zdjęciu nuba nie widzę.

małe liski, czyli endo bardzo ładne, dziwna sprawa z tymi plamieniami, nie wiem dlaczego B-Complex miałby to powodować, zazwyczaj właśnie likwiduje plamienia, hmmmm. Myślę, że przy tak niskim estradiolu i wysokim progesteronie nie potrzebujesz dużych dawek B6, sprawdziłabym jednak raz jeszcze poziom hormonów.

patka
, witaj, będziemy trzymać kciuki za synusia.

Elmo, cudne masz dzieci, do zacałowania! To Zuza ma 5,5 roku i waży tylko 15 kg? Jejku, Krzyś ma 4 lata a wazy już ponad 21 kg :-)

Kevinka, gratuluję synusia, będzie na pewno równie cudny jak dwójka jego braci :-)

Wrzucam na chwilkę fotkę kąpielową Kai i zdjęcia kociaków :-)

Zobacz załącznik 638005Zobacz załącznik 638006Zobacz załącznik 638007Zobacz załącznik 638008Zobacz załącznik 638009Zobacz załącznik 638010Zobacz załącznik 638012Zobacz załącznik 638013Zobacz załącznik 638014Zobacz załącznik 638015

Ostatnia edycja:
reklama
Kate ja miałam te do 0-14 z wiadomych wzgledów bo mnie te wyzsze wartosci inetresowały ;) I powiem na podstawie tylko mojego doswiadczenia, że paski o tyle zawyzają, że pokazują dany kolor np u mnie zielony - bardzo ciemny, taka powiedziałabym zgniła zieleń, że dałabym 9.9 ph a jak zmierzyłam miernikiem, który sobie kupiłam bo wierzyc mi sie niechciało, że aż tak wysokie mam to ph w kazdym cyklu - odkad zmieniłam nawyki zywieniowe oczywiscie no I miernik pokazywał mi 8.2-8.6 max. moje naturalne ph bez sody I w ogóle niczego w okresie okołoowulacyjnym. w okresie nieplodnym sluz mam ok 5-5.5 do 6 max wiec widze, że to dośc duża rozbierzność miedzy paskami a miernikiem.

Piranha Kociska fajoskie sa, jak sie przytulaja :) Kaja tez cudowna :)

Ostatnia edycja:
Kate no niby te merc dla dziewczynkowych staraczek są lepsze bo bardziej dokładne a te moje nie były tak dokładne dlatego zainwestowalam w phmetr ;) ale mysle, że nie był to konieczny zakup ;) bo I paski pokazywały, że ph bardziej chłopczykowe niz dziewczynkowe... ja np przed ciaza z Maja nie miałam w ogóle sluzu płodnego, ale to wynik pewnie zakwaszenia organizmu I diety Dukana...

:eek: Dzieki dziewczyny dużo tego trochę hihi ale fajnie bo w końcu więcej wiem czyli jak i od czego zacząć :thumbup:
Jak coś to będę dalej pytać :D

Elmo śliczne dzieciaczki, a Michaś jaki już duży O JA CIĘ !!!!!!!!! :-)
Piranha tymi oczkami to Kaja będzie czarować chłopaków, oj będzie :tak:
Koty wyglądają jak żywe maskotki, świetne są:tak:
Elle również po cichu trzymam kciuki za fasolinkę, musi być dobrze;-)
Patka90 witaj:-)
Maggie buziaki tradycyjnie:-D

WIEEEELKIE pozdrowienia i uściski dla każdej z Was:-)

reklama
Dzieki dziewczyny. Tak Michał juz duzy, pół roku juz skonczyl szok!!!

Piraniu
Kaja jest do zacalowania jak zawsze :) No a ten Twoj nowy domownik to tez wyglada na pieszczocha :) Zuza ma 5 lat i prawie 4 miesiace i wazy ok. 15 kg. Juz prawie dobila do 16 jednak latem znow ciezko ja uprosic zeby cos zjadla a ze ciagle skacze, biega, tańczy... nie zatrzymuje sie wlasciwie wyglada jak patyk. Jeszcze w ubraniu jako tako ale w majtkach wyglada jak przecinek.

Mamakaja ale Ci zasuwa ten suwaczek, jak samopoczucie??? Czekasz juz na narodziny synka czy jeszcze zazywasz luzu posiadania jedynaka? :)

Kevinka gratuluje synka. Ucaluj brzuszek od ciotek z bb :*

Do góry