reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kate moze i zeby bo trojka dolna z gorna na raz sie pchaja albo grypa po tatusiu
dzis juz lepiej ale daja w kosc jedna i druga, dobrze ze syn w polsce to tylko na skypa chwilke trzeba znalesc ,czasami mam dosc
Moj wczoraj badal ph zolniezykow wyszlo 9 czy to nie na duzo , ja tez np mocz mam na 8 ph i zastanawialam sie czy aby cos mi sie nie dzieje w srodku nawet nad lekarzem myslalam, zeby badania zrobil ale moze znow szukam dziury w calym

reklama
Male liski dziękuje że pytasz, zrobiłam dziś rano też test i wydaje mi się że kreseczka ciemnieje chociaż jeszcze dużo jej brakuje do kontrolnej ;-) zaraz wstawię zdjęcie choc na żywo jest troszkę ciemniejsza. ale mieliście szczęscie że nigdzie nie pojechaliscie jedynie szkoda sufitu bo pokoj chłopców masz cudny :tak: super pomysl z tym stylem marynarskim
20140809_102241.jpg
Maran widziałam że wredna @ przyszła... ale głowa do góry, następny cykl na pewno będzie owocny :tak:
Verita a badałaś ph śluzu?

Załączniki

• 20140809_102241.jpg
    20140809_102241.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 84
Witajcie dziewczyny.

Maran :-( a tak trzymałyśmy kciuki. Nic sie nie przejmuj, napewno znów sie zmobilizujecie i ten cykl bedzie juz szczesliwy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& glowa do gory kochana, buziaki :*

Elle po cichu gratuluje :)

Czarna perla gratuluje synka!

Airfix za Ciebie rowniez &&&&& bo wyczytalam ze w lipcu startujesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kate a Ty juz działasz czy jeszcze przymiarki?

Verita chodzi o ph Twojego śluzu NIE MOCZU. A ph spermy powinno byc chyba w granicach 8-9, nie wyzsze.

Pozdrawiam!

Dzień dobry dziewczyny

Elmo śliczne masz dzieci :* a młody jaki już duży :)

Elle widać kreseczki :) dalej zaciskam kciuki

Małe liski osz kurczaki ale pech A taki ładny pokój Mega kciuki za ten cykl :)

Patka witaj :)

Gdusia, Airfix u nas też tak był :) Mój K sidział w gorącej wodzie a ja czytałam co dalje i myślałam czy o czyś nie zapomniała :)

Milego weekendu laseczki

Kate masz racje dla kobiet 8-9, dla mezczyzn 9+. Ale to jest optymalne. Z tego co wiem za wysokie ph mezczyzny chyba tez nie jest juz zbyt dobre. No to powodzenia :)

Zakręcona dzieki. Tak Mlody juz duzy, zabawnie wyglada to na zdjeciu bo on majac pol roku wazy juz 7200 czyli polowe z tego co Zuza ktora ma prawie 5,5 roku heh. Jak u Ciebie samopoczucie? Powoli wkraczasz juz na ostatnia prosta :) Maly szaleje juz pewnie na calego bo ma jeszcze duzo miejsca nie?

Patka witam i ja :)

Elmo dzis czuje sie dobrze W czwartek prawie caly dzien przespalam, zle sie czulam i cukier mi wariowal ale juz jest ok Powiem Ci ze strach zaczyna mnie lapac jak pomysle ze to juz niedlugo :-D a tu jeszcze nic nie przygotowane Dlatego uzgodnilismy z K ze za 2 tyg musimy juz zaczac robic pokoj dla mlodego zebym sie nie stresowala :-) a korytarz dokonczymy jak pokoj bedzie gotowy Ucaluj swoje skarby :*

reklama
Airfix kurcze szkoda, że się pospieszyłam i kupiłam na jakiejś stronce internetowej ten sylk. wiesz u mnie jest najgorsze to, że jak chce coś zrobić przy kompie to tylko jak mały śpi, inaczej nie da mi nic zrobić, no i kliknęłam pierwszy lepszy. A czemu chce w ogóle sprzedać, jest zły? bo kupiłam też rephresh i nie wiem co lepiej stosować.

Do góry