reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

maran-atha, w kolejnym cyklu się uda, tak naprawdę czuję, będę Ci z całego serca i całych sił kibicować.

Verita, dużo zdrówka dla córeczki! Na zdjęciu nuba nie widzę.

małe liski, czyli endo bardzo ładne, dziwna sprawa z tymi plamieniami, nie wiem dlaczego B-Complex miałby to powodować, zazwyczaj właśnie likwiduje plamienia, hmmmm. Myślę, że przy tak niskim estradiolu i wysokim progesteronie nie potrzebujesz dużych dawek B6, sprawdziłabym jednak raz jeszcze poziom hormonów.

patka
, witaj, będziemy trzymać kciuki za synusia.

Elmo, cudne masz dzieci, do zacałowania! To Zuza ma 5,5 roku i waży tylko 15 kg? Jejku, Krzyś ma 4 lata a wazy już ponad 21 kg :-)

Kevinka, gratuluję synusia, będzie na pewno równie cudny jak dwójka jego braci :-)

Wrzucam na chwilkę fotkę kąpielową Kai i zdjęcia kociaków :-)

Zobacz załącznik 638005Zobacz załącznik 638006Zobacz załącznik 638007Zobacz załącznik 638008Zobacz załącznik 638009Zobacz załącznik 638010Zobacz załącznik 638012Zobacz załącznik 638013Zobacz załącznik 638014Zobacz załącznik 638015

Ostatnia edycja:
reklama
Kate ja miałam te do 0-14 z wiadomych wzgledów bo mnie te wyzsze wartosci inetresowały ;) I powiem na podstawie tylko mojego doswiadczenia, że paski o tyle zawyzają, że pokazują dany kolor np u mnie zielony - bardzo ciemny, taka powiedziałabym zgniła zieleń, że dałabym 9.9 ph a jak zmierzyłam miernikiem, który sobie kupiłam bo wierzyc mi sie niechciało, że aż tak wysokie mam to ph w kazdym cyklu - odkad zmieniłam nawyki zywieniowe oczywiscie no I miernik pokazywał mi 8.2-8.6 max. moje naturalne ph bez sody I w ogóle niczego w okresie okołoowulacyjnym. w okresie nieplodnym sluz mam ok 5-5.5 do 6 max wiec widze, że to dośc duża rozbierzność miedzy paskami a miernikiem.

Piranha Kociska fajoskie sa, jak sie przytulaja :) Kaja tez cudowna :)

Ostatnia edycja:
Kate no niby te merc dla dziewczynkowych staraczek są lepsze bo bardziej dokładne a te moje nie były tak dokładne dlatego zainwestowalam w phmetr ;) ale mysle, że nie był to konieczny zakup ;) bo I paski pokazywały, że ph bardziej chłopczykowe niz dziewczynkowe... ja np przed ciaza z Maja nie miałam w ogóle sluzu płodnego, ale to wynik pewnie zakwaszenia organizmu I diety Dukana...

:eek: Dzieki dziewczyny dużo tego trochę hihi ale fajnie bo w końcu więcej wiem czyli jak i od czego zacząć :thumbup:
Jak coś to będę dalej pytać :D

Elmo śliczne dzieciaczki, a Michaś jaki już duży O JA CIĘ !!!!!!!!! :-)
Piranha tymi oczkami to Kaja będzie czarować chłopaków, oj będzie :tak:
Koty wyglądają jak żywe maskotki, świetne są:tak:
Elle również po cichu trzymam kciuki za fasolinkę, musi być dobrze;-)
Patka90 witaj:-)
Maggie buziaki tradycyjnie:-D

WIEEEELKIE pozdrowienia i uściski dla każdej z Was:-)

reklama
Dzieki dziewczyny. Tak Michał juz duzy, pół roku juz skonczyl szok!!!

Piraniu
Kaja jest do zacalowania jak zawsze :) No a ten Twoj nowy domownik to tez wyglada na pieszczocha :) Zuza ma 5 lat i prawie 4 miesiace i wazy ok. 15 kg. Juz prawie dobila do 16 jednak latem znow ciezko ja uprosic zeby cos zjadla a ze ciagle skacze, biega, tańczy... nie zatrzymuje sie wlasciwie wyglada jak patyk. Jeszcze w ubraniu jako tako ale w majtkach wyglada jak przecinek.

Mamakaja ale Ci zasuwa ten suwaczek, jak samopoczucie??? Czekasz juz na narodziny synka czy jeszcze zazywasz luzu posiadania jedynaka? :)

Kevinka gratuluje synka. Ucaluj brzuszek od ciotek z bb :*

Do góry